Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha azért megszólt a pasim, mert túl testhez feszülő ruhákat hordok?
Nem esett jól tőle. És szerintem nincs igaza.
Maximum úgy hordok testhez feszülős ruhákat, farmereket, hogy kiemeli a popsim, mert azt nagyon szeretem magamon. (20/n)

9es dehogy hájas! Messze van telttől is, teljesen átlagos alkatú fiatal lány. Az meg, hogy a fenekét szereti magán és kiemeli nem magamutogatás, azt emeljük ki ami szép, ami annyira nem tetszik arról meg elvonjuk a figyelmet. Így lehet alkathoz megfelelően öltözni. Egy 20 éves (de leginkább senki) lány ne járjon egy zsákban 🙄. Strandon meg hujujj, mégtöbbet fognak belőle látni!
Nem, nem normális ha beszól, maximum javaslatot tehet, hogy szerinte ez nem áll jól. De ennyi. Amúgy meg jól áll az a farmer.

14.
Nem azt mondom hogy telt hanem látszik a hája!

És akkor mi van? Az embereken úgy általában van zsír. Dolgozd fel!

16.
Van de nem muszáj mutogatni

Gondolom akkor szerinted bizonyos súlyhatár fölött joga sincs az embernek ruhát hordania, csak zsákot. Vicc.

19.
Egy előnyös külsőt szívesen megnézek nő létemre nő létemre nőben is,de aki nem előnyös nem kellene mutogatnia a beszólásod meg egyértelmű hogy betalált!

Illetve azt gondolom frusztrált vagy mert te nem vagy előnyös és tükörbe néztél 19!
21 vagyok

"aki nem előnyös nem kellene mutogatnia"
Azt ugye tudod, hogy az emberek nem az alapján döntik el, hogy hogy néznek ki, hogy NEKED mi tetszik? Nem körülötted forog a világ b@szki. Egy beteg embernek is beszólsz, ha a betegsége látható testi elváltozással jár, és neked nem kellemes ránézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!