Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exfeleség nem hajlandó lemondani a nevéről. Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Már 2 éve az én párom mégis más nő viseli a nevét, ami úgy érzem jogosan zavar. Elváltak, nincs gyerek, semmi se köti már össze őket, de a nő bármit megtesz, hogy engem idegesítsen. A páromat nem izgatja, de én nem bírom már a tudatot se elviselni, hogy a nevét használja jogtalanul. Lehet ez ellen tenni valamit?2023. febr. 19. 13:34
2/16 anonim válasza:
Jogosan használja a nevét. Semmit se tudsz tenni.
3/16 anonim válasza:
Semmit. Anyu már 2008-ban elvált aputól, mégis megtartotta a nevét. A nagymamám pedig 1985-ben a nagyapámtól és ő is a nevét viseli azóta is. Pedig már 87 éves.
4/16 anonim válasza:
Nincs jobb dolgod, mint f*szságokon problémázni? Az ilyen hisztis libákat hogy viselik el a pasik?
5/16 anonim válasza:
Én megértelek, engem is zavarna, de nem tudsz mit tenni. Addig nem is fogja levenni, amíg tudja hogy zavar.
6/16 anonim válasza:
Akit ez zavar az nem normális.
7/16 anonim válasza:
Mi ebben a jogtalan? Az a neve.
9/16 anonim válasza:
A válásnál lehetett volna kérni a bíróságon,de alapos indok kell ahhoz h eltiltsák a volt férj nevének viselésétől. Érdekes egyébként,általában igyekszenek szabadulni válás után a volt férj nevétől...
10/16 anonim válasza:
Ekkora hisztis hárpiát 🤦🏻♀️
"a nő bármit megtesz, hogy engem idegesítsen"
Biztos vagyok benne, hogy lesz@r téged magasról, csak te hiszed azt, hogy érdekled.
Nyudogdj le és örülj, hogy van olyan pasi, aki elvisel. Bár valószínűleg nem fog sokáig tartani, ha ilyen hárpia maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!