Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tapasztaljátok, hogy a ffi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaljátok, hogy a ffi pasitok logikátlanul érvel ha vitatkoztok?

Figyelt kérdés

Lehinkább amikor ő (mmint a ffi) a hunyó. Pedig egyébként intelligens ember.

Vagy direkt kiforgatja a szavatokat, nem is azt mondja vissza, amit mondtál. Mintha autista lenne. Pedig nem az.

Gondolom ez valami védekező pasi mechanizmus, hogy elterelje magáról a bűnt, és kevésbé érezze kellemetlenül magát.

2023. febr. 19. 12:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerinted nincs benne logika, szerinte van.
2023. febr. 19. 13:36
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem se nemfüggő. Nekem egy barátnőm csinálta ezt. Minden mondatomat kiforgatta és tök más lett belőle. Amikor szembesítettem vele, hogy egyáltalán nem mondtam ilyet, akkor megmagyarázta, hogy de az azt jelenti, mert én azt gondolom, amit ő kitalált. Ja, akkor én ehhez nem is kellek, beszéld meg magaddal, én mit hogy gondolok. Már nem vagyunk barátnők.
2023. febr. 19. 16:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Barátom ugy csinalja hogy tenyleg megszunik a logikája képes olyan válaszokat adni pl kerdeztem ezt azt miert tette? Válasza: "nem tudom"

Vagy visszatámad, hogy te meg...(ezzel mintha be is vallotta volna h igazam van és saras)

Ez gyakorta hogy engem kezd mocskolni ha neki van vaj a fején.

Ha csalna is még én lennék bűnösnek kihozva is

2023. febr. 19. 18:55
 14/16 anonim ***** válasza:

Folyt Én mint nő ha támadnak a hülyét szoktam játszani abszolut. Aki nem is értette meg félreértette a kérdést másra válaszol nem is ért magyarul se.

Ezt még a rendőrök is beveszik vallatásnál.

A full naiv es mibdenképpen OSTOBA szőke effektet abszolut hitelesnek veszik:D

Gyakorta meg is véd ki is ment nagxon szorult helyzetekből is.

Csak gondoltam leírom a női oldalt is nálam.

2023. febr. 19. 18:58
 15/16 anonim ***** válasza:

*Ja meg ilyen összezavarások mikor ordítom a barátomnak hogy azthittem legalább nyárig kibírjuk veszekedés nélkül de te már ősszel kezded. És tépi a haját hogy de tél van!!:D(es az egész csak terelés volt hogy ne vádoljon ne kérjen engem számon szépen visszaforditottam az egészet rá)

Millio ilyen megy a részemről. Pánikban meg méginkább. Eletmentő is.

2023. febr. 19. 19:03
 16/16 anonim ***** válasza:
#14! Neked nem kell játszani a hülyét, alapból az vagy, ismerünk már.
2023. febr. 19. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!