Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a férjem mindig megváltozik amikor ez a barátja felbukkan?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell hogy nem járunk el külön általában nem is "barátozunk" csak közösen, ez az egy olyan vab aki időnként feltűnik majd eltűnik... és rossz irányba megváltozik ilyenkor, sokkal lekezelőbb, arrogansabb, hirtelen olyan nem törődöm lesz... Meg ilyenkor minden apos...

Mig dolgozom, ő korábban végez, már a hangjan hallom és tudom hogy nalunk van a spanja ..

Ha szólok vagy megjegyzem mit érzek rögtön védi, ha kritizalom védi... volt már nagyon komoly viták belőle úgy hogy egyébként fél évente veszunk össze...

Szóval... Olyan is volt hogy a srác hatására majdnem felmondott, itthon ült táppénzen hónapokig és lógott vele mint egy tini, fe szerinte ebben semmi rossz noncs hogy 32 évesen munka után talalkoznak egy hamburgerre

.. de közben meg én érzem hogy megváltozik... Mitől lehet ez?

#változás #barát #Rossz irányba
2023. febr. 18. 20:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%

Jézusom, ne kombináljuk már túl. Egyszerűen vannak olyan emberek, barátok, akivel az ember megváltozik egy kicsit. Más dinamikát szokott meg abban a kapcsolatban, más oldalát szokta olyankor előtérbe helyezni, talán jól is esik kicsit kibújnia a bőréből.

Én sem tartom előnyös tulajdonságnak, hogy egy felnőtt ember ennyire befolyásolható legyen úgy, hogy észre sem veszi, de amúgy kis mértékben teljesen természetes és semmi baj nincs vele. Ha táppénzre megy, hogy vele lógjon, vagy meggondolatlanul felmond miatta, az nekem is túllépne a "kis mértéken", de maga a jelenség nem akkora misztikum

2023. febr. 18. 20:27
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet a barát zsarolja valamivel, amiről te neked nem kéne tudnod, bűnös élet, prostik, drog, akármi tényleg. Vagy együtt szexelnek, amikor jön a barát, érte mindent, mindenkit dob.
2023. febr. 18. 20:28
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmes a fiúba.

Nézd meg a Teljes napfogyatkozás c. filmet!:)

"He is back, isn't he?" Kérdezte a feleség, mikor a férje megint megváltozott.

2023. febr. 18. 20:58
 14/23 anonim ***** válasza:
89%
"talán jól is esik kicsit kibújnia a bőréből" 11-es: itt a feleség nézőpontját olvashatjuk, a férjéről nem tudunk semmit. De hogy a feleségnek nem esik jól, ez biztos. A férje az ő kárára bújik ki a bőréből olyankor, ha jól olvasom. Nem tartok semmit túlkombinálásnak. Persze ez csak az én véleményem, a tiéd lehet más.
2023. febr. 18. 21:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"rossz irányba megváltozik ilyenkor, sokkal lekezelőbb, arrogansabb, hirtelen olyan nem törődöm lesz"

Nekem se tetszene és mindegy, hogy más ember miatt, vagy sem.

2023. febr. 18. 21:27
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Tutira volt vagy van köztük valami és ezt férfiként írom.
2023. febr. 19. 00:30
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Mind a kettő muszájból nősult,színjátszó meleg.És igen,ahogy a 16-os írja.Ha közös bűn,vagy zsarolás,ilyesmi lenne a háttérben,akkor éppen hogy nem szeretne a haverral találkozni.

Szóval,volt,de inkább VAN köztuk valami,még ha barátság extrákkal is,de van.

2023. febr. 19. 06:03
 18/23 A kérdező kommentje:
Amigy őszintén, normálisnak tartjátok azt higy kiirok egy kérdést, arról hogy a párom ha haverozik arrogans lesz és mindenki a buzulasra gondol rögtön? Arra nem is gondol senki hogy hetero emberek is leteznek nem.csak biszexuális meg homoszexuális emberek? Vagy ez ennyire arra mutat amit kiirtan mintha kb azt írtam volna hogy felállt a szerszama amikor rámosolygott a srác? Ne.vicceljunk már azért tényleg ennyire kikombinálni....
2023. febr. 19. 08:19
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Te vártál véleményt, na hát kaptál. Abnormális attitűd a saját férjedtől, amikor ott a másik, nem először és nem másodszor, sőt képes érte összeveszni veled.

Lehet soha az életben nem derül ki, hogy együtt kefélnek/keféltek/vagy "csak"szerelmesek egymásba, de nem történt (még) szex. De ha kiderül, akkor tessék gondolj vissza arra, hogy leírták a GYK-n csak legyintettem egyet.

2023. febr. 19. 09:05
 20/23 anonim ***** válasza:
73%

A haver egy nagy svihák lehet. Megbízhatatlan, nem jó ember, de erős személyiség, ezáltal hatással van a gyenge párodra.

Mivel a párod naiv, nem veszi észre ezt. A haver mellesleg amolyan falkavezér féle is lehet, bizonyara hecceli a parodat, hogy ne legyen papucs, ne hagyja magát.

Sajnos amíg igen fájdalmas csalódás nem éri a barát részéről, addig nem fogja belátni, hogy kerülendő személy.

2023. febr. 19. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!