Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csalja meg egy férfi /...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalja meg egy férfi / nő a párját?

Figyelt kérdés

Eddig azt hittem azért, mert nem találják elég vonzónak a párjukat az emberek, viszont ami mostanában történt nem erre utal

Machine Gun Kelly és Megan Fox nem rég házasodtak viszont most válnak is, mert MGK megcsalta Megant

Pedig Megan Fox szerintem a világ egyik legjobban kinéző nője, MGK pedig nem a leghelyesebb

[link]

Pont hogy elválaszthatalannak tűntek, mert úgy passzoltak egymáshoz, mindketten egy kicsit betegek stb (véresküvel házasodtak össze)

Mi lehet akkor az oka annak hogy valaki megcsalja a párját egy boldog házasságban? Ráadásul úgy hogy ennyire jó a nője?

2023. febr. 18. 11:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hiába gyönyörű egy nő, vagy sarmos egy férfi hogyha nem ad mást, csak szexet, büszke lehetsz rá.

És vannak olyan emberek is, akiknek bár mindent megtalalt a másikban, akkor is félrelép, egyszerűen nem bír a vérével.

2023. febr. 18. 11:59
 2/13 anonim ***** válasza:
62%
Nálam a házasságon belüli szexmegvonás. Aztán a megalázó viselkedés, meg az hogy nekem a házasság nem egy Kft. ahol munkatársi viszonyban vannak a felek.
2023. febr. 18. 12:24
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
A szomszédom pl azért, mert sokkal fiatalabb a férjétől és jóval nagyobb igényei vannak, amit apuka nem tud kielégíteni...
2023. febr. 18. 12:24
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Ezeket a kirakat kapcsolatokat felejtsd el, nem mérvadók a normál emberi kapcsolatokban.

A férfiak általában azért dugnak félre, mert már nem jó a szex, vagy sose volt olyan jó, mint a másik nővel.

A nők vagy azért, amiért a férfiak is, vagy lelki kiéhezettség, figyelem, szeretet hiány miatt.

2023. febr. 18. 12:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Nincs bennüknilyan hogy neki senki màs nem kell csak akit szeret.
2023. febr. 18. 13:25
 6/13 anonim ***** válasza:
55%
Vadászösztön, az újdonság varázsa, valami hiányzik a kapcsolatból és még számtalan indoka lehet.
2023. febr. 18. 13:42
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
4-es jól megfogalmazta.
2023. febr. 18. 13:45
 8/13 anonim ***** válasza:
18%

Én nem akartam megcsalni. Nem keresek mentséget, aljas szemét dolog volt, ami sosem vallott rám. Szakítottam is azonnal utána, pedig csak csók volt köztünk a harmadikkal.

A kapcsolatunkban az elejétől fogva nem működött a kémia és az intimitás. Az első egy évben ez nem volt zavaró, mert elég sokminden történt velünk, ami miatt ez volt a legkisebb bajunk és jólesett a másik által nyújtott érzelmi biztonság. Aztán elkezdett bomlani a kapcsolat, dolgozGATtunk rajta, de a párom számára sosem volt kardinális kérdés a szexualitás és eléggé elbagatelizálta, illetve én sem voltam benne biztos, hogy természetes amit érzek egy hosszú kapcsolatban vagy komolyan kellene venni. Minden nyaralásunk, hosszabb kiruccanásunk előtt fejünkbe vettük, hogy most akkor végre rendbetesszük, meglesz minden, ideig-óráig működött, aztán visszatértünk a szenvedélymentes, szexmentes kapcsolatba, ahol hónapokig semmi sincs, csak baráti szeretet. Nagyon szerettem a párom, de csak mint lelkitársam, aki családom helyett is családom volt.

És egy ilyen állapotomban futottam össze kissé intoxikált állapotban azzal, aki végül véget vetett ennek az egésznek. Vagyis, ráébresztett, hogy valójában mekkora a baj. Beszélgetni kezdtünk és a pillantásaiba is szinte beleremegtem. Nem volt vonzóbb a páromnál, de csodálatosan működött a kémia köztünk az első pillanattól.

2023. febr. 18. 14:41
 9/13 anonim ***** válasza:
36%

Anno azért csaltam meg a barátnőm, mert nem éreztem, hogy igazán kíván. Kevés volt a szex.

Utólag sem bántam meg. Egy idő után szakítottunk, aztán másnál már újra akarta a szexet. Szóval, a nőket jellemzően azért csalják meg, mert nem teszik bele a kapcsolatba azt, amit kéne.

A férfiakat meg jellemzően azért, mert találnak jobbat, aki jobban hat az ösztönökre.

2023. febr. 18. 15:40
 10/13 anonim ***** válasza:
26%
9. Jó összefoglalás! A jó szex alapja hogy anő kívánja a férfit. Ha ez nincs meg, vagy szakítás vagy megcsalás. Kinek milyen lehetőségei vannak. Nincs annál kiábrándítóbb dolog, amikor egy nő csak le akarja tudni a dolgot. Szerintem ilyenkor MEGÉRDEMLI a nő, mert az ő viselkedése 100X megalázóbb egy férfinek. Ha nem jó a férfi, álljon elé, és mondja meg neki. Ez a kényszerszex, meg a kidőlt fatörzs stílus ultra gáz!
2023. febr. 18. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!