Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha folyton megbánt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha folyton megbánt? szakítsak vele?

Figyelt kérdés

A barátom ezt érezteti velem folyamatosan. Volt már úgy hogy nem vettem fel neki egyből a telefont, vagy nem irtam neki egyből vissza, és már máris hivogatott többször is.

Egyszer még az előfordult, hogy lökdösött, azért mert nem csináltam azt amit mondott, és közben még csunyán is beszélt velem.

Azt is mondta mar, hogy egy nulla vagyok, meg mit dumálok neki, örülhetnék hogy ő velem van, és elvisel, mert másnak nem is kellenék, max csak szexre.

Egyszer volt már olyan, hogy azt mondta k....vásan nézek ki, de utána mondta hogy csak viccelt.

Volt már olyan majdnem szakítottam vele, ilyenkor mindent megíger, pl hogy többször megyünk jó helyekre programozni.

A napokban elmondtam neki hogy beteg vagyok, és erre is azt mondta hogy ezt őt nem érinti, nem az ő baja, ha beteg vagyok, de utána meg kijavította magát azzal, hogy csak dühből mondta ezt, mert előtte összevesztünk. Majd utána meg egy másik napon meg azt mondta aggódik értem.

2023. febr. 17. 20:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Válaszolj már. Miért nem hagyod ott? Miért??? Hanyadjára írod ki ugyanezt?
2023. febr. 17. 21:50
 12/16 anonim válasza:
100%
Ha ennyire hülye vagy már ne haragudj, hogy benne maradsz egy ilyen kapcsolatban és magadtól nincs ennyi eszed hogy otthagyd akkor megérdemlitek egymást.
2023. febr. 17. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:

#11 Stockholm szindróma?

Kötődik hozzá. Hiába tudja, hogy nem normális a kapcsolat nem tud, nem mer lépni.

2023. febr. 17. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mit tettél eddig, hogy változzon a helyzet és hogyan tervezed a továbbiakat?
2023. febr. 17. 22:34
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg 1 éve nyomatod itt? Akkor már leírták vagy 100x hogy hagyd el örökre és vissza se nézz soha! Mit nem lehet ezen megérteni???

Neked jó ebben a kapcsolatban ennyire, vagy azt hiszed úgy fejezi ki a "szerelmét" irántad, hogy nullának nevezz, lökdöss, lek*rvázz meg még ki tudja mit csinál csak nem írtad le? Akkor maradj vele.

Ha szenvedsz, akkor szakíts vele, ne hasson meg az ígérgetés, mert csak üres szavak.

Legyen már benned egy kis erő, emberi tartás, mert lassan rád szarik szó szerint, de te még azt is elviseled.

2023. febr. 17. 22:49
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Istenem. Hülye vagy ha meg együtt vagy vele. A toxic emberek ilyenek, hogy amikor szakítani akarsz fűt fát megígér, aztan meg eltelik egy hét, és mintha mi sem történt volna.
2023. febr. 18. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!