Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon intenzív álmom volt egy olyan férfival akit csak néha láttam régebben (1-2 éve már).Lehet csak amiatt mert gondok vannak a házasságommal,de akkor miért pont vele álmodtam?
Figyelt kérdés
Egy buszsofőrről van szó,aki többször volt azon a buszon amivel dolgozni jártam,1-2 éve is van már ennek, jól néz ki,de sosem járt a fejemben, semmi ilyesmi nem volt vele. Erre tegnap ő volt az álmomban,vmi olyasmi volt, hogy mindketten házasságban voltunk,de sokszor találkoztunk, sokat beszélgettünk, még többet csókolóztunk ölelkeztünk,simogattuk egymást,szexre nem emlékszem, szerintem az nem volt. De nagyon nagyon intenzív volt az egész, és valósághű,amikor felkeltem rendesen remegtem. Előtte este veszekdetünk a férjemmel mert nem akar sose szexelni.Igy érthető lenne az álmom intim része gondolom.De miért pont olyan emberrel,akit nem is ismerek?2023. febr. 17. 17:58
2/2 anonim válasza:
Mert szexelnél azzal a férfival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!