Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondta az undorító fétisét és elfogadást vár érte, ellentmondást nem tűr. Mit tegyek?
Szóval a párom (nő) elmondta egy iszonyatosan undorító fétisét. Leszögezte, hogy csak tumblr-n található történetekre szokott masztizni, és ennyi neki örökké elég, soha nem szeretné kipróbálni a valóságban. Azt is kijelentette, hogy sokat sírt régen, meg akart ettől szabadulni, soha nem merte volna elmondani senkinek, inkább meghalt volna, még öngyilkossági gondolatai is voltak, de mostanra ő maximálisan elfogadta, hogy ez van. Orvoshoz menni nem hajlandó, és szemétnek tartaná azt, aki piszkálná ezzel. Szóval gyakorlatilag előrevetítette, hogy egy rossz szavam nem lehet, maximum mehetek Isten hírével, ha nem tetszik.
Engem ez a hozzáállás akkora visszatetszést keltett, hogy szinte azon kapom magam, hogy jobban örültem volna, ha zokogva, szégyenkezve mondja el.
Ti szakítanátok, vagy lenyelnétek a dolgot?
A normális szex is izgatja, soha nem volt gond az ágyban, ha ez számít.
29/N, én 30/F
80, ha te ezt most az én kommentemre - 79 - írod, akkor el kell keserítselek, voltak és van párom.
De vannak démonaim is, így pontosan tudom milyen olyan dolgot kedvelni, ami társadalmilag lenézett, ellenzett.
Ráadásul ez egy tök ártatlan dolog, valójában ha a csaj sosem mondja el, akár 60 évet is lehúzhat a pár együtt úgy, hogy soha a büdös életben nem derül ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!