Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondta az undorító fétisét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondta az undorító fétisét és elfogadást vár érte, ellentmondást nem tűr. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szóval a párom (nő) elmondta egy iszonyatosan undorító fétisét. Leszögezte, hogy csak tumblr-n található történetekre szokott masztizni, és ennyi neki örökké elég, soha nem szeretné kipróbálni a valóságban. Azt is kijelentette, hogy sokat sírt régen, meg akart ettől szabadulni, soha nem merte volna elmondani senkinek, inkább meghalt volna, még öngyilkossági gondolatai is voltak, de mostanra ő maximálisan elfogadta, hogy ez van. Orvoshoz menni nem hajlandó, és szemétnek tartaná azt, aki piszkálná ezzel. Szóval gyakorlatilag előrevetítette, hogy egy rossz szavam nem lehet, maximum mehetek Isten hírével, ha nem tetszik.

Engem ez a hozzáállás akkora visszatetszést keltett, hogy szinte azon kapom magam, hogy jobban örültem volna, ha zokogva, szégyenkezve mondja el.

Ti szakítanátok, vagy lenyelnétek a dolgot?

A normális szex is izgatja, soha nem volt gond az ágyban, ha ez számít.

29/N, én 30/F

2023. febr. 17. 15:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
92%
Milyen jól írod, hogy a valóságban. :DD Nem a kamu sztorival és a kitalált barinőjével! :D
2023. febr. 17. 22:08
 82/87 anonim ***** válasza:
74%

80, ha te ezt most az én kommentemre - 79 - írod, akkor el kell keserítselek, voltak és van párom.

De vannak démonaim is, így pontosan tudom milyen olyan dolgot kedvelni, ami társadalmilag lenézett, ellenzett.

Ráadásul ez egy tök ártatlan dolog, valójában ha a csaj sosem mondja el, akár 60 évet is lehúzhat a pár együtt úgy, hogy soha a büdös életben nem derül ki.

2023. febr. 17. 22:27
 83/87 mikeXxX ***** válasza:
0%
Csak szopni akar úgy tèged hogy közben taknya nyála egybefolyik vagy behány csináld meg neki ezt az èlvezetet 😁!
2023. febr. 17. 23:22
 84/87 anonim ***** válasza:
100%
Megértem a párod, nekem olvasni sem kell a sztorikat, én találom ki őket
2023. febr. 18. 04:58
 85/87 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, nagyon undorító vagy, hogy itt ócsárolod azt az embert, akit elvileg szeretsz vadidegeneknek, mikor ő bízott benned annyira, hogy elmondja az egyik titkát. Gratulálok. Szerintem menjetek szét az ő érdekében.
2023. febr. 21. 16:32
 86/87 anonim ***** válasza:
0%
Mármint a kérdező érdekében.
2023. febr. 21. 16:35
 87/87 anonim ***** válasza:
93%
Attól még, hogy valakinek van egy fétise, nem köteles tolerálni másét. Nekem is vannak "undorító" fétiseim, de attól függetlenül vannak olyan fétisek, amikkel ha rendelkezne a párom, vagy ha inkább aktívan megélné őket, az szakító ok lenne, és van ilyen neki is. Nem kötelező mindent mindenkinek tolerálni, mindenkinek vannak dolgok, amiket nem fogad el, és ez nem kettős mérce. Neked sem kötelező barátnőd mellett maradni, amit ő is megmondott. Ha nem tetszik, lehet menni. Nem kényszerít senki, hogy ezt fogadd el és maradj. Ugyan úgy neked is megvan ehhez a jogod fordítva. Nem értem mit vered a sejhajod a földhöz, ő sem éli meg a dolgait, te sem éled meg, akkor mi itt a probléma?
2023. febr. 21. 16:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!