Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszakerülnél a múltadba, mi zavarna leginkább?
Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 21:15
21/31 anonim válasza:
20: de ennyi év távlatából elég röhejesen venné magát ki.
22/31 anonim válasza:
A nők hajlamosak 20 év sérelmet is fel hánytorgatni, miért lenne röhejes?
23/31 anonim válasza:
22: egyrészt ezzel az állítással sem értek egyet magában, mert nem minden nő ilyen, másrészt meg azért nem minden sérelem későbbi megtorlása hat ugyanúgy. Más az, ha egy olyan embernek hánytorgat fel az ember valamit, akivel még mindig kapcsolatban van, és komolyabb témában, vagy ha vkinek, akivel több, mint 10 éve nem beszéltem, elkezdek kakaskodni vmin, amit egy kívülálló értelmetlen picsogásnak gondolna, mert abból biztos én húznám a rövidebbet, akármennyire sértőnek éreztem anno.
24/31 anonim válasza:
Inkább élsz sérelmek között mintsem felejtsd el az egészet. Benned van a sérelem máskülönben nem írtál volna. Tartod még egyáltalán ezzel a valakivel a kapcsolatot vagy már megszűnt?
25/31 A kérdező kommentje:
Ez olyan, mint mikor az utolsó vonat 🚆 az állomásra ér.
2023. febr. 17. 16:47
26/31 anonim válasza:
Olyan nincs hogy utolsó vonat. Jön a következő!
27/31 A kérdező kommentje:
Pedig az utolsó villamos már elindult...
2023. febr. 17. 17:42
28/31 anonim válasza:
Vonatról volt szó nem villamosról 😂😂😂😂
29/31 A kérdező kommentje:
Tudod, a vonat nem vár...!
2023. febr. 18. 05:10
30/31 anonim válasza:
Rengeteg mindent megváltoztatták, hogy teljesen más életem legyen...
Nem kezdenék el ott dolgozni, ahol dolgoztam egy ideig.
El se kezdtem volna a mesterképzést, az exemmel össze se jöttem volna ...
A jelenlegi páromnál, amikor megbántott egy nagy hisztit kellett volna csapnom, amit anno nem tettem.
Ha nagyon sokat mehetnék vissza bár meg sem születtem volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!