Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemtelen, magát kellető nőre milyen megoldás van?

Ja és de a 9-es válaszomban már válaszoltam a kérdésre. Ha igaz lenne a pasidnak a dolga ezt megoldani és értésére adnia hölgynek hogy nem vagy ha nem érti feljelenteni, neked csak az lenne a dolgod, hogy mellette legyél.
De aki itt tököl szidva a másikat, az inkább rágalmazás gyanús. Mert a valóságban zaklatásnál nem tökölnének a gyk-n, hanem már réges-rég feljelentették volna. De ugyanúgy a rágalmazás is btk-s ügy. Én azon se csodálkoznák, hogy a szóban forgó nő nem is tudja, hogy rágalmazzák,és nem is zaklatott titeket a párodra cuppanva.
Az erőszakos mód szerencsére még nem érte el a zaklatás szintjét. Igen, pontosítani kell a kérdést mert valóban félreérthető.Ez az érdeklődés már évek óta fennáll a hölgy részéről, sokáig figyelembe sem vettem attól hogy tudtam róla, de már kezdem unni.
Azt nem értem miért nem adja fel, ha sikerül összetalálkoznunk vele, mivel pont mindig erre hozza az útja, rá sem nézünk, csak egymás között megállapítjuk hogy nevetséges.
Nem tett olyan dolgot amiért felelősségre lehet vonni, de több módon is próbál a közelünkbe férkőzni. És ez évek óta így megy. Azt eddig nem akartam beleírni,de a párom volt barátnője akiről szó van, kb 10 éve,szakítás óta nem is beszéltek.

De konkrét dolgokat írj, mert így még mindig csak a találgatás kategória.
Na annyit már tudunk, hogy nem csak tetszett a párodnak, hanem a volt párja volt. Na várj ha szakítás óta nem is beszéltek akkor mégis hogy a piklákba zaklathatná a párod?
Nem érzed, hogy ellentmondás amiket írsz. Pláne, hogy nem azzal kezdted,hogy a párod volt barátnője, akivel nem is beszéltek szakítás óta de zaklatja a párod. Mégis hogyan telepatikusan? :D
23# nem a konkrét dolgot, hanem ezt a fajta viselkedésre adott reakciókat és az ilyen típusú nők kezelése miatt tettem fel a kérdést.
Nem zaklat senki senkit, kitartóan kelleti magát amikor alkalma adódik,évek óta és már unom. Lehet hogy én nem tudtam a kérdésem lényegét jól megfogalmazni, bár eleinte voltak hasznos válaszok is.

"Az erőszakos mód még nem érte el a zaklatás szintjét." Bocsi de akkor az nem is erőszakos.
Igen tényleg nagyon félreérthető amiket írsz, és most is.
Az érdeklődés önmagában nem jelent semmit, pláne ha békében szakítottak,attól még érdeklődhet mi van vele, de nem teszi mert már 10 éve szakítás óta nem is beszéltek. Hö? Ezt hogy magyrázod? Egyre jobban rágalmazás szagúbb!
"Azt nem értem miért nem adja fel, ha sikerül összetalálkoznunk vele, mivel pont mindig erre hozza az útja, rá sem nézünk, csak egymás között megállapítjuk hogy nevetséges."
Ez megint csak úgy is lehet érteni, hogy ti nézitek le miközben ő nem tesz semmit. Pl. boltba találkoztok, akkor azt gondolod, hogy direkt ment oda, hogy lenyúlja a pasidat, vagy azért mert szerencsétlennek ugyanúgy ennie kell? Hm?
"Nem tett olyan dolgot amiért felelősségre lehet vonni, de több módon is próbál a közelünkbe férkőzni. És ez évek óta így megy. "
Nem lehet, hogy csak egyszerre vagytok egy helyen, és ő meg a tökének se kívánja ezt a találkozást,mert ti kombináltok, de muszáj ennie, ügyet intéznie?
"Azt eddig nem akartam beleírni,de a párom volt barátnője akiről szó van, kb 10 éve,szakítás óta nem is beszéltek."
Pedig ez lett volna a lényeg. Gondolom minden rendbe volt a szakítással tippem szerint, ha azóta nem is beszéltek. De még mindig nem értem, hogy akkor úgy hogy akarja lenyúlni a pasid, ha nem is beszéltek immáron 10 éve?
25# nem békében váltak el, és nem azért zavar ha éppen véletlenül egy helyen vásárolunk.
Miért nem a kérdésre jön a válasz, miért az én megítélésemet kell kétségbe vonni?? Nyilván évek óta le tudtam szűrni mi a véletlen és a szándékos. Nem értem miért ragaszkodunk le itt. Aki nem a kérdésre ir attól nem várok választ

"Nem zaklat senki senkit"
Akkor nem is kell tanácsot adni.
Kitartóan kelleti magát, aha hát persze, konkrét dolgot nem tudsz írni, így biztosan nincs is szó semmi ilyesmiről. Azt tudod, hogy a kelletésnek van egy olyan jelentése, hogy kéreti magát,és az nem az, hogy flörtöl a pasival, hanem az ellenkezője, az udvarló pasinak nehezen adja be a derekát.
Tehát szerinted puszikákat dob a pasidnak nyilvánosan látványosan és riszálja magát,és dobálja a kebleit,mert ez a rosszalló jelentése a keletés szónak, magyarán kacérkodik a pasival, mert kívánatossá akarja tenni magát, de az látványos, nem ilyen megfoghatatlan, amiről te írsz,és ott is van szóbeli interakció, meg az mikor flörtöl a pasival, ahol szintén van szóbeli interakció.
Szerintem a pasiddal benéztek valamit de nagyon. És az a probléma, hogy te pörögsz valamin ami nincs is. A pasid szeret, a pasiddal kéne foglalkoznod és nem a volt barátnőjével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!