Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő és megoldás ilyen helyzetben?
Párom szakitott velem.
De szeretné ha barátok lennénk.
Én még szeretem őt szerelmes vagyok belé. De ő viszont nem ezt hajtogatja legalább is. Még is lefekszünk egymással és volt h Kicsimnek hívott közben. Én szeretném ha kibékülnénk. Ő hajthatatlan. De ez a helyzet ami van egyikünknek sem jó pláne nekem mert rá ment az egészségem.
A megoldás? Hagyd ott.
Amúgy neki jó ez a helyzet, ingyen szex.
Én ilyenkor azt a taktikát követem, hogy vagy kellenem barátnőnek vagy nincs kontakt. És nincs átmenet, se a barátja nem leszek, se a d.gopajtija.
Ha annyira kellek, akkor majd jön, hogy csináljuk vissza. Ha meg hagy elengedni, akkor jobb is, ha megy.
Nem, ő nem azt szeretné, ha barátok lennétek, hanem a háremében akar tartani felelősség és elvárások nélkül. Magyarán: kihasznál.
A teendő pedig innentől a no contact, mert ezen csak veszíthetsz. Az önbecsülésedet, az önbizalmadat, a méltóságodat. Nagyon gyorsan szállj ki ebből. (Most szólok: ha megpróbálod, ő vissza fog édesgetni, elő fogja adni, hogy milyen fontos vagy neki. És amint megint bedőlsz, újra eldob.)
És az miért van szerintetek?
Mikor próbálom meg beszélni vele a dolgokat h kezdjük újra stb. Akkor ő ingerűlt lesz? Illetve folyton azt hajtogatja keresek mást ő nem szeret nem szerelmes belém. De szexnél full más jön le meg furcsa h Kicsimezett közben. Ő nem képes senkit szeretni meg őt se lehet szeretni. Szoval ....
Mi miért van??
Még csak nem is haragudhatsz rá, mert ez alapján full őszinte. :D
Nyilván ingerült lesz. Hogy miért? Hát mert nem szeret és hallani sem akar erről, de hát ezt még a képedbe is vágja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!