Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem barátkozni akar az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem barátkozni akar az exemmel, én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Az első szerelmem volt a fiú, aki csak arra akart használni, hogy visszahódítsa az exét. Akkor nagyon padlóra vágott, pszichológushoz kellett járjak, évekig nem mertem rövid nadrágot felvenni, mert csúnyának tartottam magam, hullott a hajam, minden.

A férjem és az exem régen jó barátok voltak, testvéries volt a kapcsolatuk. Akkor derült ki, hogy ismeri, amikor 1-2 éve voltunk együtt.

Most bejelölték egymást facebookon. Az exem sokadjára megint összejött azzal a nővel, aki mindenhogyan egy qrva, ők ketten élték vilagukat, miközben az én anyám 6 000 forintot csengetett ki hetente az orvosomnak, plusz az alvást segítő gyógyszerek. Hányni tudok tőlük így sok év távlatból is, és amikor meghallottam hogy azt beszélik, hogy jó lenne egyszer elmenni kirándulni, hányni tudtam volna.

2023. febr. 16. 09:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
21%
Semmi probléma. Minden jogod megvan hozzá. Elfogadom.
2023. febr. 16. 10:24
 22/30 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem beszéld meg ezeket az érzéseket a férjeddel és ketten találjatok valamilyen megoldást.
2023. febr. 16. 10:35
 23/30 anonim ***** válasza:
68%

Megy itt az áldozat hibáztatás rendesen... Minek ment oda, igaz?

Abból látszik legjobban milyen rosszindulatú ember van itt, hogy a kérdező konkrétan leírta, hogy kért segítséget pszichológustól, erre öten leírják, hogy "MiÉrT nEm mEnTéL PSzIcHoLóGuShOZ". Ráadásul leírta, hogy segített is és fel tudott állni és továbblépett az életében. De valaki szerint ez komolyan egyenlő kell legyen azzal, hogy örömmel és tárt karokkal kellene fogadnia a korábbi bántalmazóját? Vicc.

2023. febr. 16. 10:40
 24/30 anonim ***** válasza:
44%

Felnőtt, középkorú nőként voltak többéves megszűnt kapcsolataim, mára már évtizedes házasságban élek.

Engem nem érdekelne ha a férjem haverja lenne az exem, csak engem ne akarjon engem is belevonni. Felőlem úgy haverkodnak ahogy akarnak, de ez a "jöjjünk össze négyesben és legyünk mindnyájan öröbarik" nem az én világom!

Mondjuk én szerencsés természet vagyok, mert minden szakításomat bedilizés nélkül tudtam kezelni, orvosi segítség nélkül, de nem vagyunk egyformák.

2023. febr. 16. 10:51
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Kövezzetek meg, de én nagyon nem rajonganék az ötletért. Az exem egy kontroll mániás barom, aki az utolsó években mentálisan és fizikailag is bántalmazott. Én nem akarom, hogy az életemben valamilyen formában, de közöm legyen hozzá. A mai napig görcsbe rándul a gyomrom, pedig már 6 éve szakítottam vele. Ha a férjem vele akarna hirtelen haverkodni, akkor nagyon félreismertem. De szerintem maximum megölni akarná, ha megtudná részletesen hogyan bántalmazott. Ezeket sose meséltem neki, mert nekem trauma, ő neki pedig szerintem rossz hallani azt, hogy régen nekem valaki lelki és testi fájdalmat okozott szándékosan. Ha vele akarna barátkozni az nagyon nem lenne normálid, függetlenül attól, hogy a barátait nem válogathatom meg.
2023. febr. 16. 11:14
 26/30 anonim ***** válasza:
33%

7es, voltam hasonló helyzetben, ugyanis az exem egy ideig még a baráti köröm része volt ;), mégsem hisztiztem meg nyavalyogtam (ő sem), hanem felnőttként kezeltük a dolgot.

De a sok pirospont látszik, hogy a sok magát felnőttnek nevező sértődött ovstól jön :D Vicces.

2023. febr. 16. 11:27
 27/30 anonim ***** válasza:
32%

Ráadásul leírta, hogy segített is és fel tudott állni és továbblépett az életében. - ha túllépett volna rajta, mint állítod, nem problémázna itt és nem akarná szétszakítani a férjet a barátjától.

Nem lépett túl. Lehet lepontozni, ovisok :D

2023. febr. 16. 11:28
 28/30 anonim ***** válasza:
84%

Jajj istenem 19es,hát itt is megjelentél? Már más kérdés alatt is láttam, hogy te nagy segítő vagy, mert elmentél 1-2 önsegítő tanfolyamra. Játszod itt a segítőt, holott semmit nem tudsz a szakmáról, a kérdező 5 mondata alapján ne akard már kitalálni, hogy ő milyen a párkapcsolatában, mennyire,, ugrál" a másik fején stb.

Hogy jön ide a grandiózus nárcisztikus személyiség? Észrevettem, hogy már minden kérdés alatt mindenkire IS rá van húzva, hogy nárci, de lehet hihetetlen nem minden 2.ember az. A grandiózusat pedig végképp nehéz felismerni. Ha annyira benne vagy a segítő szakmában, akkor végképp tudnod kellene, hogy gyakorikerdesek 10 mondata után még semmit nem tudunk az illetőről.

Azt meg honnan veszed,hogy a kérdező műmosollyal azt mondta a férjének, hogy nyugodtan menjen szórakozni a haverral. A kérdésben annyi szerepelt, hogy MAJD egyszer LEHET mennek. Nem kell előre kombinálni, és a kérdező kommunikációjáról messzemenő következtetést levonni csupán azért, mert egy múltbeli trauma sebei felszakadtak benne.

,, A nőket már a megcsalás gondolata is idegronccsá teszi, annyi tartalékuk sincs érzelmileg. És így mennek bele szinte az összes kapcsolatukba. "

Általánosítás! A kérdező helyzetéről végképp nem mond el semmit. Jelenleg nem megcsalástól tart.

,, Na meg úgy, hogy nem elég nekik ahogy van a másik, elkezdenek ugrálni a másik fején."

Ez már megint mit jelent? Tartalmatlan üres mondat. Semmit nem mondtál vele, csak ismét lehet általánosítani és szidni kicsit a nőket. Te még sosem hallottál egy ffiról sem, aki elkezdi kontrollálni a párját? (már ha erre irányult ez a mondat) mert akkor van egy rossz hírem, mégsem beszéltél elég emberrel. E párkapcsolati bántalmazás ugyanis a ffiakra nagyobv százalékban jellemző, itt is rengeteg kérdés van a kontrolláló, irányításmániás fazonokról.

,, szerencsétlen bolttól már egy egész Westend plázát várnál el. Egy embertől. Értjük, ugye? Ez így nem megy az életben. "

Köszönöm, én nem tartom magam egy szerencsétlen kisboltnak. Ha valakinek nem megy az elköteleződés, akkor szakítson, ne találjon ki ilyen ideológiákat! Én megtaláltam a páromat, aki teljesen kielégíti az igényeimet, nem nézegetek csokika után a westendben.

És továbbra is, ennek mi köze van a kérdező problémájához? Nem arról van szó, hogy a kérdező minden egyes emberre féltékeny, és senkivel nem beszélhet a párja, nem lehet élete rajta kívül, és csak ő lehet az egyetlen személy az életében. Ez a hasonlat maximum akkor állná meg a helyét.

Szerintem elvárható, hogy a férjem ne haverkodjon az egykori bántalmazómmal. Ha fizikai bántalmazás lett volna, vagy megerőszakolja, akkor is azt mondod, hogy jajj ne hisztizz, felnőtt ember, azt csinál amit akar? A lelki bántalmazást miért nézzük el?

2023. febr. 16. 12:17
 29/30 anonim ***** válasza:
68%

Ferjeddel beszélj, hogy neked nem fér bele, hogy az exxel haver.

Szerintem ha nem hagyja abba a barátságot veled és mindegy, hogy nélküled, vagy együtt talizgat vele az a mocskos volt pasid tele fogja beszélni a fejét és nem tudom ki szavaira fog adni.

Mondjuk, ha a kérésed ellenére folytatja a haverozást én személy szerint elgondolkodnék a váláson. Nem érdekel ha lepontoznak de sehogyse oké, hogy lelkileg tönkretett a pasas és ő bratyizik vele/bratyizna továbbra is a jövőben.

2023. febr. 16. 12:49
 30/30 anonim ***** válasza:
70%
#26 És téged is bántalmazott és padlóra küldött lelkileg hosszú évekre? Te is eleve traumatizált emberként mentél bele abba a kapcsolatba?
2023. febr. 16. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!