Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam van?
Párom gyereket szeretne már. 30 asok vagyunk.
A probléma az hogy úgy képzeli el a jövőt hogy megszüli a gyerekünket és utána háztartásbeli anya lesz. Szóval értitek? Nem akar soha többe dolgozni járni. Én mint férfi tartsam el hármunkat. Ez szerintem nem korrekt! Sose volt szimpatikus ha valaki ingyen akar élni. 4 éve vagyunk együtt és eddig elég jól rejtette az ilyen céljait. Jobban járnék ha még most szakítanék? Ne nézzen már szamárnak!!
Egyikünk sem C gàny mielőtt valaki erre tippelne.
20# igen elment egy kicsit.
Ez nem helyes felfogás szerintem sem. Habár nekem volt olyan párom aki tipikusan erre a családmodellre hajtott. Hogy gyerek után èn már csak otthon leszek. Fèrfiaknál is ès nőknèl is van ilyen mèg a mai világban. Ezt közösen kell megbeszèlni ès kompromisszumra jutni.
Alapvetoen azert adok neked igazat mert 400 ezer ftbol nem fogtok 3 an megelni.
Te ezt felelossegteljesen atlatod. O nem.
De en a masik oldalon vagyok, dolgozom jelenleg is, es iskola mellett is mindig dolgoztam, azonban a ferjemmel nalunk az a cel, (es ezt o kezdte el eleinte hangoztatni) hogy ha eljon a gyerekvallalas ideje o szeretne mar olyan lehetosegekkel rendelkezni, hogy nekem ne kelljen vissza mennem dolgozni csak maximum ha szeretnek reszmunkaidoben. Ennek orulnek en is, o is. Nekunk ez igy rendben lenne es azt gondolom efelett igy mas nem itelkezhet.
Nalatok viszont ezt csak o szeretne, te nem. Erre igy nem erdemes gyereket vallalni.
Szerintem ezt üljetek le megbeszélni.
Az nagyon furcsa, ha soha nem akar visszamenni dolgozni. Én ilyen nővel nem maradnék együtt. Hány gyereket terveztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!