Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igazam van?
Párom gyereket szeretne már. 30 asok vagyunk.
A probléma az hogy úgy képzeli el a jövőt hogy megszüli a gyerekünket és utána háztartásbeli anya lesz. Szóval értitek? Nem akar soha többe dolgozni járni. Én mint férfi tartsam el hármunkat. Ez szerintem nem korrekt! Sose volt szimpatikus ha valaki ingyen akar élni. 4 éve vagyunk együtt és eddig elég jól rejtette az ilyen céljait. Jobban járnék ha még most szakítanék? Ne nézzen már szamárnak!!
Egyikünk sem C gàny mielőtt valaki erre tippelne.
Rendben Te nem akarod ezt ilyen formàban de akkor àllj elé ès mondd el neki.
Azért nem véletlen az, hogy évtizedekig müködött ez ès ma is sok gyerek van akin meglàtszik igényelnè az anyja foglalkozzon vele többet, mert pl tanulàsi nehèzsègei vannak de ehelyett be van dobva napközibe és 5 elött esnek be érte. Szòval mindennek van pro és kontra oldala!
Aki a csalàdjàért èl nekik èlhetö környezetet hàtorszàgot biztosít az hidd el többet ér mint egy minimàlbéres ruhàzati eladò fizut hazavinne.
Az egy dolog, hogy nem akarsz ilyen módon élni. Ez korrekt.
De ne nézdd semminek a háztartásbeliséget. Az egy 0-24-es munka, hatalmas felelősséggel (gyerek). Ebben nincs igazad.
/Nő vagyok és sosem szeretnék háztartásbeli lenni/
"Jobban járnék ha még most szakítanék?"
Jobban és ő is jobban. Süt a kérdésből, hogy lenézed. Keressettek magatokhoz illőt.
Én a helyedben leülnék vele egy komoly beszélgetésre. Ha nem egyeznek a terveitek akkor inkább szakítsatok.
Régen nem volt ez probléma, ha a nő háztartásbeli volt, de már nem azt a világot éljük...
1 db már majd egyszer pl. hatodik osztályos gyerek mellől tényleg de nagy feladat munka mellett a háztartás, nyilván napi 24 órás jelenlétet igényel. Ja nem.
Amíg csecsemő és otthon van, nyilván ok. Aztán mégis minek? Azon kívül, hogy mert lusta...?
16# de akkor a férfi is vegye ki a rèszèt a házimunkából is.
Főzzön mosson takarítson, ne csak dolgozni járjon el😉
17#
Èn is nő vagyok, gyerekekkel. Már dolgozom újra. Viszont amíg otthon voltam háztartásbeli, nekem a párom akkor is besegített. Este is ès hètvègèken is. Ha kellett kiteregetett, elmosogatott, főzni is nagyon tud. Nem kellett volna megcsinálnia. De erre a válasza mindig az volt hogy az ő ujjáról sem esik le a gyűrű. Pedig fizikai munkát vègzett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!