Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felelőtlen a párom ha nincs pénze?
A párom nemrég vett egy másik autót,amit elvitt szerelőhöz hogy amit kell csináljon meg rajta. Nos,ezzel oda jutatta magát,hogy fizetés után 3 nappal 400 ft volt a bankszámláján,amit meg is mutatott nekem....
Kérdeztem tőle,hogy miert nem szabott határt a szerelőnek,hogy ha x összeg fölé megy a javítás díja hívja fel mielőtt nekiállna és egyeztessenek,hogy jó e úgy neki
Erre annyit mondott,hogy "nem gondolta volna,hogy ennyi lesz"
Nekem ez kicsit magas,hogy felretett pénz nélkül egy fizetésből hozta ki mindezt akkor miért nem elővigyázatos
Ti mit tennétek? Támogatnátok anyagilag? Vagy csak en érzem ezt felelőtlen lépésnek...
Mi az, hogy "párom"? Férj? Élettárs? Aktuális kani? Egyik kani a 3-ból? ...
HA a férjed vagy élettársad, akkor gondolom te is használod a kocsit.
Ha a kocsit meg kell csinàltatni akkor nincs olyan, hogy húz egy hatàrt... Nem olyan hogy akkor fél kg húst veszek nem egy kgt hogy fél féktàrcsa csere pl nem létezik.
Igaz ez így most szívàs de ki kell bekkelni ha az autò tényleg szükséges, nem csak úgy van...
Nem mondott semmit miből tervezi tovább a hónapot...egyszer mondta hogy elment a bankba es uj csonagra váltott
Nem akartam illetlen lenni igy nem kerdeztem bele semmit,gondolom hitel...
Ha magamnak veszek valami tartós dolgot mint pl egy tusfurdo szoktam kerdezgetni neki is hozzak e vagy tud e venni,erre azt mondta legutóbb,hogy nem tud
De most akkor 1 hónapig semmit sem tud venni? Vagy milyen hitel lehet ez? Meg sem mertem kerdezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!