Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny vagyok. Nem most, mert nincs kapcsolatom. Mi a baj a korábbiakkal? Minden kapcsolatomban alapelvárás volt részemről és most se értem, mi a baj ezzel, hogy
Értem, hogy ez kisajátítás, birtoklás (ami sose egyenlő a szerelemmel), de nekem rosszul esik, ha valaki más társaságát jobban élvezi, jobbak vele a beszélgetések, szívesebben megy egy programra vele.
Ez már több kapcsolatot tönkretett, nem tudom, hogy tudnék ezen változtatni. Mármint nem elfojtással, nem úgy, hogy önuralmat magamra erőltetve azt mutatom a másiknak, hogy nem zavar, ha egy kolléganője vagy haverja annyira kedves társaság és jó beszélgetőpartner neki, hogy hetente kétszer szívesen beszélget vele hosszasabban. Nem, az igazi megoldást keresem, hogy hogy érezhetném szívből azt, hogy nem zavar.
Úgy, hogy tudod, hogy bár a párod, attól nem vagytok összenőve, mint a sziámi ikrek.
Van élete rajtad kívül es azzal ossza meg, akivel akarja.
Egyedül akkor értenélek meg, hogy neked az elejétől fogva nem mondott el semmit, különben érthetetlen az egész.
4#
Szoros, olyan, hogy mással ne is beszéljen, csak veled, ne legyenek barátai, csak körülötted forogjon a világ? Önző, éretlen és komplexusos, vagy birtoklási vággyal.
Járj tovább a pszichológushoz és olvass önfejlesztő könyveket.
Én még a bnőimmel is más témákrol beszélek mint a barátommal. De kollegakkal is megint másról, anyával is, barátokkal is.
Lérezhetetlen amit te elvársz emberektòl szerintem hogy mindent egy emberrel osszon csak meg vagy csak 1 emberrel beszéljen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!