Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánnyal lassan 2 év alatt sem sikerült összejönni, akkor már nem is fog sikerülni?
Persze történtek már köztünk dolgok ezidő alatt (szex, stb) viszont ha esetleg próbálkozok nála akkor besértődik, mondván hogy ő a lányokat szereti. Persze nem mindig van ez, csak az esetek nagy többségében, akkor tiltogat napokra/hetekre. Pedig ezt leszámítva nagyon jól megvagyunk, rengeteg időt töltünk együtt, bulizunk, utazgatunk, stb.. Csak valahogy mindig, minden hónapban van valami, ami bezavar. Úgy voltam vele hogy próbálok nála képbe maradni, hátha rájön hogy esetleg mégis akar tőlem valamit (amit már mondott is párszor, igaz nem teljesen józanul), viszont az idő meg csak telik, lassan 2 éve hogy ennyire jóba vagyunk és pár részegen elejtett mondatán kívül nem jutottam semmire sem azon a téren hogy együtt legyünk. Egyszer például mondta, hogy azon gondolkozik összejön velem, csak nem akar senkit sem... következő pillanatban meg leszbikus... Amit tényleg komolyan is vehet mert pl Tinderen is csak csajokat keres.
Szóval ha ennyi idő alatt nem jutottam szinte semmire, akkor már nem is fogok? Vagy érdemes még próbálkozni és várni? Egyszer azt gondolom hogy hagyni kéne az egészet, csak idő és energiapocsékolás, másszor meg azt, hogy ha már eddig ennyi mindent beleöltem ebbe a "kapcsolatba" akkor nem adhatom fel, lehet hogy csak pár nap vagy hét és sikerrel járnék. Esetleg, aki volt már ilyen helyzetben, mit érdemes tenni hogy úgymond kiugrasszam a nyulat a bokorból? Nem szeretek meg nem is nagyon tudok játszmázni, de érdemes lenne hanyagolnom napokra, hetekre, vagy esetleg hamar keresni valakit, aztán ha látja hogy kezd kikerülni a képből akkor hátha rájönne hogy ezt mégsem akarja és velem akar lenni?
én 31 vagyok, ő 24 éves.

Ez a harmadik kérdésed itt amiről én tudok.
Még mindig kuncsorogsz a figyelméért, még mindig "zaklatod" /zaklatod amire ő tiltással, vitaval, oltással válaszol.
24 éves biszex/leszbi/mentálisan sérült nő és játszik veled, előkotor, amikor neki kedve támad hozzád 2 év leforgása alatt!!!
Nem unod, hogy rángat, mint egy bábut, hogy elvette a józan eszed, az önbecsülésed(ha egyáltalán volt)?
Totál komolyan kérdezem, nem muszáj válaszolnod nekem, csak önmagadnak:
Ha te nem vagy képes önmagadat szeretni, tisztelni, akkor miért várod el tőle? Érthetetlen a viselkedésed és a célod sikertelen lesz mindig, mert egyszerűen nem kellesz neki, de azok után sem fogsz, hogy csoda által helyreáll az önértékelésed, mert ismer téged, sőt ha te lennél a megtestesült tökéletes férfi lehetséges, akkor sem rúgnál labdába, mert nem vagy az esete!
Mászkálj le róla, búcsúzz el tőle, ne talizz vele, tiltsd le, menj el pszichológushoz rád fér és fejleszd a hiányosságaid.
De nem értem, akkor miért feküdt le többször is velem, meg mondta is párszor hogy milyen jó pasi vagyok, ha utána meg lepattint? Vagy kell neki valaki aki viszonylag biztos pont/balek?
Amúgy meg szerintem nekem Concorde effektusom van, nem bírom annyiban hagyni ha már ennyi időt és energiát beleöltem.

Természetesen kell neki egy balek, ez adott, nem is kérdés, hanem egy kész tény.
Nem érdekel miben szenvedsz, ha jót akarsz magadnak, akkor lemondasz róla.
Obsszeszív vagy és az ég adta világon nincs értelme.

Gondolhatod, ha te vagy élete szerelme akkor nins ez a húzd meg, ereszd, ráadásul 2 évig.
Nyilván van egy faszi aki oda van érte, elő lehet venni, ha unatkozik és uszkalni a figyelembe, de köszöni ennyi.

Drága kérdező, ha piros hó fog hullani, vagy lejön Jézuska a mennyből a kiszemelted akkor sem fog unaloműzőnél többre tartani.
Látogass meg egy pszichiátert minél előbb, ha nem hiszed el senkinek, aki már írt neked, ő is azt fogja mondani, hogy az nő nem szerelmes beléd és soha nem is lesz!
Kivághatod a szíved is simán, akkor sem fogsz neki kelleni!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!