Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy idő után megnemértettség miatt összekapunk és fizikailag bántjuk egymást, az meddig normális?
Általában úgy indul a bántalmazás, hogy a vitát nem tudja a barátom helyén kezelni és nekem jön párnával vagy lefog és rángat, amikor azt hiszem már az ütés jön akkor védekezek, mivel veszélyben érzem magam. Elkezdem akár ösztönösen karmolni vagy lerúgom magamról őt.
Ugye ez nem normális? Első komolyabb kapcsolatom, de egyszerűen nem tudom hogy ez a Brad Pitt Angelina Jolie cicaharc vagy már komolyabb.

A párna, a lefogás még rendben, mert lehet, hogy pl.: hisztis vagy, így a te esetleges támadásodat fékezheti így meg először, azonban a rángatás már gond. Bár az sem jó, hogyha alapból így gondolkodna, mert a fennti szerint akkor fél tőled. Viszont, hogy mostmár te is átmentél Miss Kick-boxer-be, az jó. Összesítve azért nem jó ez a helyzet köztetek, mert így a gyerekek szoktak viselkedni. A kommunikáció sokmindeent megoldana.
Esetleg járjatok el közösen valamilyen küzdősportot tanulni, annak jobban lenne értelme.

Miért nem tudja kezelni az indulatait?? Meg kellene neki tanulnia!!! Ilyen az egészséges felnőtt lét! Te meg még gondolkodsz, hogy ezt szabad e! Mert neked se tanította meg senki, hogy NEM. Fizikai erőszakot egyáltalán, soha, nem szabad használni se kapcsolatban, se gyereknevelésben, se semmikor.
"Brad Pitt Angelina Jolie cicaharc" Mi van? Ilyen hülye celebparádékat ne hasonlíts az életedhez.
Köszönöm szépen a segítő jellegű hozzászólásokat!
Igazatok van, semmi köze nincs ennek a színészekhez, nem is értem miért hasonlítgattam, talán csak próbáltam úgy felfogni, mint egy hevesebb vita. De ez nem oké.
Nem vagyok cigány és ő sem, de ez szerintem lényegtelen.
Nem szoktam fenyegetni, hisztizni meg rángatózni amiért le kellene fognia vagy leütnie párnával.
Nem tudok kilépni a kapcsolatból, az az igazság. Nem az első eset volt, és mindig azt mondja, hogy nem lesz több, és a többi pillanatában olyan “józan”.
Tudom, hogy ki kellene lépnem legbelül. Nem értem, sosem gondoltam hogy ilyen leszek aki ebbe beleragad.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!