Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell egyből a legrosszab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell egyből a legrosszabbat hinni/gondolni?

Figyelt kérdés

Lényegében a tiktokon 23-24+ "felnőtt" emberek készítik ezeket a videókat, tőlük pedig azt várná az ember, hogy már van egy minimális logikus és értelmes rálátásuk az életre.

Van egy elég gyakori téma, mégpedig az, hogy ha egy férfi nem foglalkozik a nő zokogásával, akkor az egy érzéketlen sz@rdarab, aki nem is szereti őt.

Na most tisztázzuk, ha van egy férfi, aki éjjel nappal jól bánik veled, meghallgat, oda figyel, gondoskodik, fizikailag és lelkileg is keres téged, akkor az már alapból nem mondható erre, hogy nem szeret. Aki nem szeret, az csak az általad nyújtott előnyöket használja ki, de nem fog neked ágyba vinni reggelit, rád szánni (a mai világban nehezen megkeresett) pénzét, oda bújni és simogatni téged, megkérdezni, hogy hogy vagy stb stb...

Tehát, ha adott egy ilyen férfi, aki egyébként teljes egészében korrekt, ám csak konfliktus alatt történik ez (lényegében nincs egyetértés, a nőnek ez fájdalmat okoz, esetleg elárulva, bántva érzi magát, így hát sírni kezd, mert ő így tanulta meg levezetni az érzelmeit [a zsaroló sírás az megint más, nem erről beszélünk!]). A konfliktust nem mindenki tudja kezelni, legyen nő vagy férfi.

Ott tartottunk, hogy a férfi nem reagál "pozitívan" a nő zokogására, hanem néz maga elé. Legtöbbször hidegen.

Ez a személyes véleményem, de szerintem a legtöbb férfi olyannyira értelmetlennek látja ezt a sírást, hogy leblokkolnak tőle. A páromat személyesen megkérdeztem a témáról, hogy "Te sem érzel abszolút semmit, amikor sírok? Mert a 25+os férfiak véleménye alapján, ha nem, akkor te nem szeretsz", mivel egyébként ő sem reagál az ilyen jellegű kiborulásomra, csak ül, és néz valamerre. A válasz az volt, hogy érez, és nem jó látni, de nem tudja, mit tegyen ilyenkor, jó ötlet oda menni vagy sem.

Érdekel, hogy mit gondoltok erről, mi ez az őrület, hogy minden arra utal, hogy a férfi nem szeret?

Vagy szerintetek is az áll fenn, hogyha a férfit a sírás "nem hatja meg eléggé", akkor az a kapcsolat egy nulla?

25N

2023. febr. 10. 16:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Én magamból indultam ki.

Mert hkgy az enyém is így reagál, de közben az enyém minden másban kiemelkedően teljesít és ott van.

2023. febr. 10. 18:13
 12/22 anonim ***** válasza:

kérdésben a válasz:

"Aki nem szeret, az csak az általad nyújtott előnyöket használja ki, de nem fog neked ágyba vinni reggelit, rád szánni (a mai világban nehezen megkeresett) pénzét, oda bújni és simogatni téged, megkérdezni, hogy hogy vagy stb stb..."

ha nem szereted a másikat mindenbe bele fogsz kötni, minden idegesitő lesz és semmi se elég jó

2023. febr. 10. 18:18
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Vaaarjunk, baaaszki, nem vagyok biztos benne, de ez a telefonalos sztori ismeros. Irtal mar ki kerdest rola, nem?

(Most amugy lehet, hogy keverem egy masik sztorival de valami olyam is remlik, hogy ut kozben valahol otthagyott.)

De ha nem is te irtad ki azt a kerdest, akkor is igaza volt az egyik valaszolonak. Szar az, ha sukett fulekre talalsz es a masik meg csak fel sem fogja, hogy mennyire megbant. Regen en is ilyen kapcsolatokban voltam, mar kb el is fogadtam volna, hogy akkor ez biztos, hogy igy van rendjen. Aztan megismertem a baratomat, es rajottem, hogy milyen az, amikor igazan szeretnek es sosem akarnak bantani es a masik szinte el sem tudja viselni, hogy szomoru vagy.

2023. febr. 10. 19:12
 14/22 anonim ***** válasza:
56%
Írt már ki kérdést persze, ugyanez a telefonos történetes nyígás volt. És igen, az a csodálatos nagybetűs faszija otthagyta az út közepén.
2023. febr. 10. 19:25
 15/22 A kérdező kommentje:

Elkülditek a kérdést?

Nem írtam még ki ezen kívül, mert új a fiókom és eddig nem írhattam, emiatt csináltam.

De érdekel, hátha ott adtak választ

2023. febr. 10. 20:27
 16/22 anonim ***** válasza:
De miért magadból indulsz ki? Teljesen más emberekről van szó. Konkrétan semmit nem tudsz róluk. Sokszor még az sem biztos amit elmondanak magukról. Én maximum akkor tudok magamból kiindulni, hogy nem csinálok olyat mással, ami nekem rosszul esne. De még ez is necces, mert ugye más és nem biztos hogy ugyan az az ingerküszöbe, mint nekem.
2023. febr. 10. 20:44
 17/22 anonim ***** válasza:
Kérdező mi a vita tárgya általában? Ez fontos infó lenne. Vagy hogy mit mondd hogyan reagál.
2023. febr. 10. 20:59
 18/22 A kérdező kommentje:

Leginkább úgy néz ki, hogy ő nagy vonalakban, 2-3 mondatban mondja el, mi a magyarázat arra, hogy ő valamit csinált, ami rosszul esett. Nekem ez kevés, mivel én mindig is szavakkal fejeztem ki magam. Húzódik a téma, majd az idegeim is. Nekem ha már sok, akkor elsírom magam, ő pedig erre már nem reagál.

Egy példa, ha sírok a munka miatt, mert mondjuk kibeszélt egy kollégám, akkor odajön, mrgölel. Viszont ha mondjuk azt mondom, hogy nekem rosszul esett, hogy ő egy nehéz napokon nem rakott előtérbe, ő pedig ezzel nem ért egyet, merthogy ő szerinte rajta volt, hogy mindent félre tegyen, majd húzódik a téma és sírni kezdek, akkor már nem jön oda.

2023. febr. 10. 23:12
 19/22 anonim ***** válasza:
Ebből hosszú távon nem lesz semmi.
2023. febr. 11. 09:24
 20/22 A kérdező kommentje:
Én a megoldások híve vagyok és nem az eldobásé. Főleg, hogy rajta vagyunk 3,5 éve.
2023. febr. 11. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!