Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek a férjemmel?

Figyelt kérdés
Több mint 15 éves kapcsolat a miénk, 10 éve vagyunk házasok, vannak gyerekek. Sajnos a férjem az alkohol rabja lett, reggeltől estig piál. Próbáltam szép szóval, veszekedéssel, hogy észhez térítsem, nem mentem semmire.. 3 hónapig szerencsejátékozott, most abba hagyta.. kérdés: meddig. Ma lemerült a telefonom, épp ki kellet a Google-n keresnem valamit, és látom hogy K*vát keresett a környéken.. biztosan megcsalt. Nem törődik velem, nem alszunk együtt elvan a saját világában. Van esély egy ilyen embert helyre rázni vagy hagyjam a fenébe?

2023. febr. 9. 22:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%
Ne reménykedj hogy megváltozik ennyi idő után.
2023. febr. 10. 09:22
 12/21 anonim ***** válasza:
55%
Ha valóban zavarna ez már rég kidobtad volna. Gondolom könnyebb volt ide kiírni ezt a kérdést mint összepakolni a cuccait. Te is az 5 perc figyelemért jöttél meg kicsit nyígni és sajnáltatni magad aztán minden marad a régiben.
2023. febr. 10. 09:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Válj el.
2023. febr. 10. 10:10
 14/21 anonim ***** válasza:
67%
Ti se mentek szét soha az is biztos
2023. febr. 10. 10:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted a gyerekeidet, akkor elválsz.
2023. febr. 10. 10:32
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
Tiszta Charlie Sheen
2023. febr. 10. 15:13
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
A 10-essel ellentétben én azonnal válnék. Szerencsejáték függő. Ha adósságot vesz fel vagy eljátssza a teljes házat, akkor azt házasságban megteheti. Legalább a vagyon fele megmarad, ha válnak.
2023. febr. 10. 16:28
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
...mint a macskát sz.ni
2023. febr. 11. 11:10
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Abban a pillanatban elválnék, és menteném a gyerekeket!, amint rendszeresen inni kezd.
2023. febr. 11. 23:07
 20/21 anonim válasza:

Nekem is először a válás jutott az eszembe mikor olvastam. Elsősorban a gyerekek miatt. Hiszen valóban egy alkoholista apával együtt élni, úgy hogy a szüleik állandóan veszekednek rosszabb hatással lesz rájuk, mint a szülők válása szerintem. De azt gondolom nem csak a gyerekeknek, hanem neked is ez lenne a legjobb megoldás egy ilyen helyzetben.

Azonban az fontos, hogy ha el is váltok ha tudsz és úgy érzed van hozzá még elég lelki energiád megpróbálhatsz neki segíteni. Nem váljatok el haragban. Hisz sokáig együtt éltetek, fontos lehet neked, és biztosan jó lenne újra egy összeszedett, rendes emberként látni őt. Nem tudhatjuk mi vezetett oda, hogy ezt teszi magával és veletek is.

Vagy ha te már nem is szeretnél foglalkozni ezzel ezek után én a helyedben próbálnék megbizonyosodni arról, hogy "jó kezekben lesz". Értem ezalatt azt, hogy van valaki biztos pont mellette, aki tud majd neki segíteni az alkohol problémáival (rávenni hogy elvonóra menjen v. pszichológushoz), hogy később ha nem is férjedként de netán apaként ismét helytállhasson.

2023. febr. 12. 00:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!