Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a nők, hogy egy párkapcsolatban elég ha ők csak vannak a férfinek?

Egyik nő sem gondolja ezt, jó... Némelyik biztosan, de a nők többsége csak annyit vár el mint amit ad. Ez így fair.
Arra nem gondoltál már, hogy nem a normális nőkkel ismerkedtél eddig?

Miért nem azt írtad akkor, hogy:
"Miért gondolja azt néhány nő?"

Fuhh ezt egyszer anyám is megkapta apámtól a szemem láttára.
Aztán a következő hónapban apám rájött, hogy milyen életében először gondoskodnia saját magáról😅
Sőt, még szerencsétlen beteg nagyanyámról is, mert neki is anyám vitte minden nap a főttételt.
Amúgy csak nézőpont kérdése az egész... Ti vesztek egy baszom rózsát 20 havonta egyszer, a társatok meg teljesen el van alélva attól, hogy "huuuuuu milyen romantikus ez a gyurika!! nincs is ilyen férfi mégegy😍😍😍" ti meg meg vagytok győződve róla, hogy "na igen, én teszek többet ebbe a kapcsolatba... bezzeg én sose kapok semmit"
Aztán a pártok kb minden kibszott nap tesz értetek valami figyelmeset, de ez valahogy olyan természetes mindkettőtöknek, mint a lélegzetvétel. Sem a nő nem éli meg szolgálatnak a saját szolgálatát, sem pedig ti. Amit a nő ad, az minden alap, szóra sem érdemes, de amit a férfi ad néhanapján.......Na anélkül nem lehet meglenni.
Ha meg nem látod, hogy mit tesz bele egy nő a kapcsolatba, akkor tehet bele kétszer annyit, azt sem fogod látni. Tehet bele háromszor annyit, azt sem. De vannak birka nők, akik tényleg 100%ot adnak a férfiaknak, amit aztán valahogy csak észrevesztek, és azt mondjátok, hogy huh ez a nő baromi unalmas, nincs semmi személyisége.
Mit mondjon erre az ember, mint azt, hogy a hülyének se kell így kapcsolat..? :D
(abba meg most nem megyek bele, hogy természetesen ez is gond a férfiaknak. mi az, hogy a nők nem akarnak kapcsolatot, miközben ti kangörcsösök vagytok?? elnyomás!)

Az önérzeteskedés már megvolt, azt hiszem hiába cáfolnám ezt meg, mert amit én írok, olyan alternatíva nincs, sőt mint kiderült, hímsovinizmus is ezen problémázni. :D
Na de most hogy ezeken túl vagyunk, akkor arra a kérdésre is jöjjön válasz, hogy "Miért gondolják azt a nők, hogy egy párkapcsolatban elég ha ők csak vannak a férfinek?" még ha csak némelyik is. :)

Hm, mert lusta, elkényeztetett a nő, golddiger. Azt hiszi olyan szép, tökéletes neki minden pasi hajbókol, sose lesz belőle elege, vagy egyszerűen éretlen egy komoly párkapcsolatra.
Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!