Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak szerintem megalázó?
Barátnőmnek van egy "haverja" akivel nagyon régen lefeküdt, megcsalta vele az exét.
Most megkérdezett a barátnőm, hogy zavar-e engem (nevezzük nevén) Ábel. És hogy találkozhat-e vele.
Tudom hogy a srác többet akar, regényeket ír a barátnőmnek, viszont erre az a kifogás hogy "Ábel az mindenkivel ilyen"
Az a vicc hogy amúgy nem is tud rólunk a gyerek

Az nem az én kérdésem 😊
Ez a szituáció teljesen más, ott a csaj nemet mondott
Itt nem

Az ilyen "barátok" sosem jelentenek jót a tapasztalataim szerint. Én már most biztosan megmondanám, hogy felejtse el, hogy vele barátkozik, mert abból semmi jó nem fog kisülni számodra.
Nekem az ex barátomnak voltak ilyen kis barátnői. Kiderült, hogy az egyik az első szerelme volt. Egy másikkal meg is csalt...és jött a duma, hogy "csak barátok vagyunk, nem kell semmitől tartanod". Köszönöm, nem kérek az ilyen barátokból.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!