Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket flusztrálna ha egy pasi túl "imponáló"?
Csak egy pár mondatban leírom a tapasztalatomat. 1 albérletben élek 4. éve, másod magammal. Én is és az albi társam is úgymond "nőtlen". Egyetemről ismerjük egymást, mindketten mérnökök vagyunk, én még még diploma előtt állok, lakótársam már dolgozik. Lényeg a lényegtelenben, megfordult már jó pár csaj itt az albiban, több kevesebb időre, és azt tapasztaltam hogy néha nagyon flusztráltak a lányok, én is és az albitársam is nagyjából értünk mindenhez...technikai dolgok ok, de a napi politikán át a női betegségeken keresztül...mindenhez hozzá tudunk szolni :D... Főzünk, mosunk, takarítunk, mindég rend van, albi társam még varrógéppel is tud varni...XD. Visszatérve a lányokhoz, kerülnek fordulnak a lányok itt, csak 1 sem akar megmelegedni itt... olyan citromba harapott arcokat szoktam látni mikor nekiállunk főzni, a csaj meg itt van és pislog, aztán ha elkezdünk dumálni is valamiről tuti az van mindég hogy a hölgyemény ki sem tud bontakozni rendesen, utána meg meg megy a sértődés, hogy mi milyen "izék" vagyunk..
Nem is tudom mit kéne tenni hogy állandó kapcsolatunk legyen... tettessük a hülyét, hogy egy pörköltet nem tudunk megcsinálni? meg hagyunk mosatlan cuccot halmokban tipikus pasik legyünk?, Jah meg ne foglalkozzunk az ilyen kijelentésekkel: Napóleon Hitlerrel csatázott...stb.
???????????????????????
Am annyira bírom, tudom, rejtve tényleg biszexek vagyunk :D.De ha komolyra fordítom a szót, a por összeszívja magát?,a tányér elmossa magát?, a ruha kimossa magát? nem a varrógép nah az bu*is tényleg :D:D..
A magyar oktatási rendszerről annyit, meg a magasan képzett szociológusoktól, szabad bölcsészektől, politológusokról... hogy inkább 1000 írástudatlan mérnök mint egy kiváló helysírással megáldott politológus. Másrészt, ha te is diszlexia, diszgráfiában szenvedtél volna, mellé meg dadogtál is volna, és eljutnál a mérnöki pályáig, lehet te is igen megbecsülnéd magad...
Mikor lesz a szülinapja a lakótársadnak? Hímzőfonalat kap tőlem :DDD
(Bocs, nem bírtam kihagyni :D ) Nem tartalak b*zisnak titeket, inkább életrevalónak. Ezerszer jobb egy talpraesett férfi. Most mi lenne ha ezt nem csinálnátok? Felhívnátok anyukátokat hogy jöjjön el elmosogatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!