Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket flusztrálna ha egy pasi túl "imponáló"?
Csak egy pár mondatban leírom a tapasztalatomat. 1 albérletben élek 4. éve, másod magammal. Én is és az albi társam is úgymond "nőtlen". Egyetemről ismerjük egymást, mindketten mérnökök vagyunk, én még még diploma előtt állok, lakótársam már dolgozik. Lényeg a lényegtelenben, megfordult már jó pár csaj itt az albiban, több kevesebb időre, és azt tapasztaltam hogy néha nagyon flusztráltak a lányok, én is és az albitársam is nagyjából értünk mindenhez...technikai dolgok ok, de a napi politikán át a női betegségeken keresztül...mindenhez hozzá tudunk szolni :D... Főzünk, mosunk, takarítunk, mindég rend van, albi társam még varrógéppel is tud varni...XD. Visszatérve a lányokhoz, kerülnek fordulnak a lányok itt, csak 1 sem akar megmelegedni itt... olyan citromba harapott arcokat szoktam látni mikor nekiállunk főzni, a csaj meg itt van és pislog, aztán ha elkezdünk dumálni is valamiről tuti az van mindég hogy a hölgyemény ki sem tud bontakozni rendesen, utána meg meg megy a sértődés, hogy mi milyen "izék" vagyunk..
Nem is tudom mit kéne tenni hogy állandó kapcsolatunk legyen... tettessük a hülyét, hogy egy pörköltet nem tudunk megcsinálni? meg hagyunk mosatlan cuccot halmokban tipikus pasik legyünk?, Jah meg ne foglalkozzunk az ilyen kijelentésekkel: Napóleon Hitlerrel csatázott...stb.
???????????????????????
:DDDD
Egyszerűen válasszatok olyan lányokat, akik veletek egy szellemi síkon mozognak és nem érzik magukat hülyének a napi dolgaitoktól :):)
Engem nem frusztrálna, sőt élném a beszélgetéseket, én azt utálom, ha valaki nem tud valamihez hozzászólni, vagy ha hülyeséget magyaráz, félrebeszél. Főzni mondjuk nem tudok, de cseppet sem zavarna ha más tudna, hosszú távon idegesítene mondjuk ha a házimunkát férfi végezné, (abban az esetben persze ha van nő a háznál) ez az én hülyeségem, de nekem ez szörnyen férfiatlan (bocsi, nem bántás meg semmi).
Szóval olyan nőt válasszatok, aki egy színvonalon van veletek és lesz tartós kapcsolatotok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!