Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjam barátnőmet mert ott mindig pisiszagú hiába kértem fürödjön többet, de ennek ellenére csak napi egyszer, reggel hajlandó, együttlét előtt meg soha?
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen ez nekem, mert nagyon szeretem, de teljesen megöli bennem a vágyat iránta. És nemcsak orálkor érzem hanem szex közben is2023. febr. 7. 12:44
11/25 anonim válasza:
"de pár óra alatt nem lesz büdi meg pisiszagú a nemi szerv"
De ha húgyozol, igen.
13/25 anonim válasza:
Igen, mert szóltál neki és ez neked kellemetlen. Másrészről meg igénytelen.
14/25 anonim válasza:
Ne mondjad neki többé viccből se, hogy "ne fürgyé le".
15/25 anonim válasza:
7# az lehet, de ha már a szóból nem ért, egy szappan nagyon is megfelelő jelzése lenne annak, hogy "büdös vagy, baszki".
16/25 anonim válasza:
No gyogyaszhoz ell kell kiserni. Buta kis fiu lehetsz meg.
17/25 anonim válasza:
16# TE meg írástudatlan.
Másik, elég szomorú ha valaki nem tud egyedül, kíséret nélkül nődokihoz menni. Kezét ne fogja meg amikor sz@rik?
18/25 sanya967 válasza:
helyezzél fel nekie egy fémdörzsit
19/25 anonim válasza:
Gyerekek ez egy kamu kérdés, ilyen nő nincs, mindenki örül ha szex előtt alkalma van tisztálkodni sőt inkább az a jellemző, hogy nem hajlandó fürcsi nélkül, de orálra biztosan nem.
20/25 anonim válasza:
Nagyon sokat nem tudjak rendesen tisztitani. Fontos hogy pamut dorzskesztyuvel is lehámlasszuk ott lent a bort furdes kozben mert az valoban beissza a szagot. A xsak szappan, oblites nem eleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!