Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban miért hiszi a nő azt hogy megteheti azt amit a párjának nem néz el?
Nem értem mire a lepontozás. A válaszomban nem a saját álláspontom írtam le, hanem arra reflektáltam, ami a kérdés volt.
Azért viselkedik így valaki, mert kettősmércével mér. Vagy, ha úgy tetszik más szemébe a szálkát...
Ez mindkét nemnél elő fordul, személyfüggő jelenség. Az önkritika hiánya.
#14 Szerintem csak férges az agyad, és a férfiakat preferálod emberileg, ezért minden rosszat amit a nők csinálnak, ezerszer rosszabbnak/gyakoribbnak látsz, míg a férfiaknak nincsenek hibáik a szemedben (vagy ha vannak is, akkor elhanyagolhatóak)
Csak azért mondom ezt, mert én is ilyen vagyok, csak a nők felé (bár bennem legalább van önkritika ilyen téren).
Nagyon tudatosnak kell lennem ahhoz, hogy reálisan lássam ezeknek a férfiaknak a viselkedését, mert mindig amikor olyan irritáló kis apróságokat csinálnak, mint amiket leírtál a kérdésben, ösztönösen forgatom a szemem, és azon gondolkozom, miért nem hagyja már ott a barátnőm/unokatesóm ezt a lecsúszott tahót.
👍
16) ugyanezt látom.
"Én nyilván leiszom magam a haverokkal kéthetente, de mekkora szégyen, ha egy nő részeg."
"Persze, hogy volt N+1 egyéjszakás kalandom, de nem kéne olyan nő, akin már többen átmentek (bónuszpont a kifejezésért) előttem."
"Szégyen, hogy mai nők már főzni sem tudnak, mondjuk én sem, de az más."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!