Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy baromira lelomboz, hogy 65 kg?
Beteg vagy az agyadra, és a csontos lányokat bírod.
ehhez a magassághoz teljesen jó a 65 sőőőőt ha sporoltol is és izmos akkor még majdnem kevés is. Ha jól érzi magát a bőrében akkor meg pláne jól is nézhet ki és a kisugárzása is teljesen korrekt lehet. Nem úgy a tied. Keress magadnak valami 40kg-s csajt aztán csá.. hagyd szegényt élni végre
Te beteg vagy. Vegyél néhány deszkat, az majdnem ugyanaz mint 170 cm-hez az 55 kg.
Nekem ugyanezzel a centivel 62-63 kg volt a súlyom, homokóra alkattal. Egyszer fogytam 58ra, logott mindenem, az arcom meg mint egy lóé kb.
Persze szived joga az ilyen soványakat szeretni, de jobb ha tudod, hogy idővel a legtöbb nő hízik, nagyon szerencsés gének kellenek ahhoz hogy valaki mondjuk 40 évesen, 2 gyerek után is ugyanolyan legyen mint 20 évesen.
Es ez a férfiakra is igaz. Aki nem kezd el edzeni, az 40 felé pocakos lesz.
Amugy a jóég mentsen meg minden nőt az ilyen felszínes fazonoktól, nem tárgyak vagyunk!
#20:
Szerinted... Itt már majdnem mindenki betegnek tart, akkor inkább legyen szűz pasival, aki szereti és tiszteli, mint veled, aki eheztetne ha engedné.
Nyugi skacok, a valaszaibol itelve egy incel kamus, szokasos noket szido kerdese.
Multkor valamelyik incel leirta az egyik kerdeshez, hogy direkt azert van itt, hogy olyan dolgokat irjon, amiktol lejjebb megy az onbizalma a noknek.
Mintha amugy barkit meghatnanak a dolgok, amit itt irnak. Meg ugy sem, ha jo pasinak adjak ki magukat epp…🤷♀️
#28:
Mert egy undorító féreg, azért.
"fogjam már fel végre", hogy ő így jól érzi magát, esze ágában sincs fogyni."
Tökéletesen igaza van, azt nem értem, miért hallgatja tőleg továbbra is ezt a f.szságot. Ha neked ezzel a (170 centihes teljesen egészséges) súllyal nem tetszik, akkor hagyd ott és kész, de fejezd be a cseszegetését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!