Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg, hogy baromira lelomboz, hogy 65 kg?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt a barátnőmmel, akkor 55-56 kg volt. Most pedig már 65. Ha merek akár finoman szólni is érte, akkor mocskolódást kapok, hogy én "fogjam már fel végre", hogy ő így jól érzi magát, esze ágában sincs fogyni.

2023. febr. 5. 21:42
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
83%
Troll kérdés
2023. febr. 5. 21:56
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
2023. febr. 5. 21:56
 13/49 A kérdező kommentje:

Mi a tökömért lenne troll kérdés?

Sejthettem volna, hogy nem érdemes itt kérdeznem. Én kicsit más szinten mozgok nők terén, csak a felső kategória érdekel, az igazán gyönyörű csajoknál meg alap szokott lenni, hogy nincsenek 60 kiló felett, max. ha 175-180 cm magasak.

2023. febr. 5. 22:01
 14/49 anonim ***** válasza:
94%
Neki joga van olyan testsúllyal jól érezni magát, amilyennel szeretné, neked pedig jogod van olyan barátnőt keresni, akit esztétikusnak tartasz. Nem is értem, miért vannak együtt olyanok, akiknek még ilyen dolgok is problémát jelentenek...
2023. febr. 5. 22:01
 15/49 anonim ***** válasza:
91%
De érti, csak ahogy már mondta is, ő így érzi jól magát és nem akar fogyni, te meg ezt értsd meg. Nem kell elfogadnod, ha neked így nem tetszik, szakíts vele, de ne próbáld ráerőltetni a saját akaratodat, mikor világosan közölte, hogy ő másként látja. Ez az ő teste, dönthesse már el, hogy hogyan akar kinézni. Te meg arról dönthetsz, hogy elfogadod vagy szakítasz.
2023. febr. 5. 22:05
 16/49 anonim ***** válasza:
91%
Na remélem minimum egy Ryan Reynolds vagy. Biztos nem lennék együtt olyannal, aki a teljesen egészséges súlyom miatt csesztet. Ha nem tetszik, akkor tessék keresni jobbat.
2023. febr. 5. 22:07
 17/49 A kérdező kommentje:
Előbb-utóbb szakítás a vége, de azt szeretném, ha felfogná, hogy már rohadtul nem az a kategória, mint volt, és ne éljen abban, hogy neki járnak a legjobb palik.
2023. febr. 5. 22:08
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez már nem a te gondod lesz miután szakítottatok.
2023. febr. 5. 22:09
 19/49 anonim ***** válasza:
100%

Olyan nem lesz, mert tudja, hogy igenis vannak férfiak, akik számára tökéletes épp ezért nem is tudod befolyásolni.

Ügyes, okos csaj, büszke vagyok rá. Add át neki! :)

N

2023. febr. 5. 22:10
 20/49 A kérdező kommentje:
Vannak férfiak, persze, sok férfi van, aki a fél karját odaadná, hogy akármilyen puncit láthasson... :D Nekik megfelel, persze.
2023. febr. 5. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!