Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok akkor, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok akkor, ha a pasitok/barátnőtök részegen besz*rna?

Figyelt kérdés
Nekem volt egy barátnőm, akivel 6 évet voltam, aki többször is megcsinálta ezt részegen, de nem csak ilyen kicsi, épphogy bement dologra kell gondolni, hanem úgy hogy valaki telibe összeszarja magát. Végül nem ezért lett vége, viszont most eszembe jutott. Veletek is esett már meg ilyen? Vagy ha megesne, mit csinálnátok a szerelmetekkel utána? Kidobnátok csak egy ilyen miatt?
2023. febr. 1. 17:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
28%
Felhívnám a szüleit, az anya vagy esetleg az apa dolga tisztába tenni a gyerekét ha bekakil :)
2023. febr. 1. 18:39
 12/18 Hans Pötterman ***** válasza:
72%
Aki ennyire nem tudja vagy nem érdekli hol vannak a határok, azzal gondok lehetnek az élet többi területén is, én intő jelnek venném. Normális ember ösztönösen nem akar ilyen méltatlan szint alatti állapotokba kerülni...
2023. febr. 1. 18:40
 13/18 anonim ***** válasza:
67%

Ez a fajta részegség nekem abszolút nem fér bele. Ennyire ne süllyedjen már le valaki. Mondjuk en alapból nem is tudnám magam spiccesnél lejjebb inni, előbb fájdul meg a gyomrom.

Egy alkalomtól még talán nem szakitanék, de lehet jó ideig nem tudnék férfiként nézni rá (semmilyen téren)

N35+

2023. febr. 1. 18:46
 14/18 anonim ***** válasza:
75%

:D Na kezdjétek a lepontozást. Vagy 20 évvel ezelőtt exemmel én is nagyon berúgtam. Hazafele akadt némi probléma. Konkrétan befostam. Ezt nem tudtam kontrollálni. Lehet józanul is bement volna :D De tény, hogy kellően be voltam nyomva.

Ő rendbe tett, megtisztított ahol kell. (addigra már fekvésre voltam csak alkalmas)

39N

2023. febr. 1. 18:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Leszarnám!
2023. febr. 1. 19:18
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
Az az igazság, hogy egy szint alatt nem választok nőt és az állattá ivás, az már ezen szint alatt van, így nem volt ilyen barátnőm. De egy buliban, nyilvános helyen a haveri körből az egyik csaj, konkrétan befosott. Hófehér nadrágban😂, átázott az egész.
2023. febr. 1. 19:20
 17/18 anonim ***** válasza:
65%
Én nem vetem meg az alkoholt és volt már jó pár alkalom amikor részeg voltam. Soha életemben nem történt még ilyen sem velem, sem a környezetemben lévőkkel. Konkrétan detox szintre itta magát ha ennyire nem tudja kontrollálni. Egyszer nagyon megdöbbenve de elnézném. Többször nem.
2023. febr. 1. 19:44
 18/18 Sunshinedoll ***** válasza:
Egyszer még szerintem vicces, rendszeresen már alkoholprobléma.
2023. febr. 2. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!