Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnátok akkor, ha a pasitok/barátnőtök részegen besz*rna?
Figyelt kérdés
Nekem volt egy barátnőm, akivel 6 évet voltam, aki többször is megcsinálta ezt részegen, de nem csak ilyen kicsi, épphogy bement dologra kell gondolni, hanem úgy hogy valaki telibe összeszarja magát. Végül nem ezért lett vége, viszont most eszembe jutott. Veletek is esett már meg ilyen? Vagy ha megesne, mit csinálnátok a szerelmetekkel utána? Kidobnátok csak egy ilyen miatt?2023. febr. 1. 17:21
1/18 anonim válasza:
Őszintén szólva ledöbbenék az ilyesmitől főleg ha sorozatos. Nem mondom, hogy ennek szakító oknak kell lennie de én azt hiszem mégis valahogy kiábrándulnék és ez elvezetne a szakításhoz. Maxixum ha megígérné hogy soha soha soha többé nem rúgik be mellettem akkor esetleg...
2/18 anonim válasza:
Nekem az egyik exem a macskaalomba okádott bele. Abban a pillanatban bsztam ki a lépcsőházba, a ruháit a nagyedikről dobáltam utána.
Mindezt januárban.
3/18 anonim válasza:
Megkérném hogy legközelebb ha lehet ne igyon annyit.
30F
#2 Abban mi volt akkora katasztrófa hogy így dobtad ki utána?
4/18 anonim válasza:
Egyszer belefer, meg talán másodszor is, de harmadszor nem néznem el.
Egyébként hagynám fetrengeni benne más szobában, de lehet be se engedném. Majd ha kijozanodna tegye rendbe magát, nem vagyok szolga sem ápolónő, betegség esetén segítenek, de alkohol miatt biztos, hogy nem!
5/18 anonim válasza:
#3: Hogy lehányta a macskát is.
6/18 anonim válasza:
Volt már. Gratulálok, hogy ekkora proli párod van.
7/18 anonim válasza:
Én nem bírom az ilyen undorító dolgokat, ha valaki hányik, akkor én mindig félek, hogy behányok én is. Szerintem ha többször is összeszarta magát, akkor valami emésztési problémája lehet, vagy nem tudom, de ez nem normális.
8/18 anonim válasza:
El nem tudom képzelni azt a szintű részegséget egy átlag buli kapcsán, ami ide vezetne, főleg többször is. Még részegen is képes kontrollálni magát az ember, max nem akarja, szóval ez biztosan nem véletlen. Ha meg titkon ilyesmire vágyik, ez valami fétise vagy akármi, amit részegen meg mer élni, hát akkor alapból is offos.
9/18 anonim válasza:
Ha képes ilyen szinten részeg lenni, akkor valami nem stimmel vele. Mármint az,hogy nem képes érezni, hogy hol a határ és a szervezete így reagál, az mindenképp baljós. Ha nem akarja kerülni az ivást, és rendre előfordul, hogy nem találja a határt, akkor otthagynám. 1 alkalom után még nem, de már akkor is felkészült lennék arra, hogy a ivás bajt fog okozni köztünk.
10/18 Hans Pötterman válasza:
Egynél több alkalomnál már nagyon kiábrándítana...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!