Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol, és miért pont ott van a bizalom határa?
Több olyan kérdés is volt már az oldalon, hogy a párok (Ez alatt KOMOLY kapcsolatokat értek.) nem tudják egymás telefon, e-mail, bakkártya, vagy akár kocsi kódjait.
Ezt sokan azzal indokolják, hogy: "MAGÁNÉLET" meg "BIZALOM".
Oké! Magánélet és bizalom.
De!!! Hol a bizalom határa, és mi a mértéke?
- Itt olvastam, hogy KOLLÉGÁK azaz MUNKATÁRSAK hazavitele, pláne ha férfi visz nőt, SOK nőnek támadó ok a párja felé.
- Szintén itt olvastam, hogy a CÉGES azaz MUNKA ebéd, vacsora, kávé,...egy ügyféllel, pláne, ha ellenkező nemű, az is "tilos".
- Meg be kell számolni róla, hogy az esti telefonáló, Gabi, az Gabriella vagy Gábor volt-e?
De tényleg, ha nem tudom a telefonod kódját, akkor mi alapján akarod, hogy 30 éves lakáshitelt írjak alá veled??? Vagy pláne, hogy gyerekünk legyen...főleg, hogy sajnos nem ilyen: https://www.youtube.com/watch?v=X13UkfmxZPo
Az utolsó mondatot a videóval együtt hogy kell értelmezni? A saját lányod akarnád dugni? Vagy mi ez a sajnálkozás hogy "sajnos" nem ilyen gyereked lenne, aztán ideraksz egy ilyen mutogatós kiskorút?
Úristen de beteg...
Ez nem bizalom nekik, hanem tisztelet.
A kérdésed lényegével amúgy egyet értek, és nem tudok rá válaszolni. Bocsi a félig OFF miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!