Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihűlt kapcsolatban engednétek szextinget a párotoknak?
Úgy hogy nem akar megcsalni, csak ennyi izgalmat szeretne.
(És őt se zavarná ha fordítva történne ez.)
Igazából pont hogy egy nem kihűlt párkapcsolatban engedném meg csak
Mert amúgy nekem a prno stb nem számít megcsalásnak, amíg nincs tényleges érintés csak interneten keresztül van vagy valami addig nem érdekel
De onnantól hogy már kihűlt a kapcsolat, ezzel csak mégjobban elhidegülhettek egymástól és lehet már többet akarna így tőle, titokban taliznának stb, az már nem lenne jó... Én inkább megpróbálnám újraéleszteni a kapcsolatot, ha meg nem megy....
Engedjen a fszom. Szakítsunk a búsba és ne tegyük egymást nevetségessé, nekem ennyi az elvárásom.
Aki párkapcsolatban kacérkodik másokkal, annak a párját rettenetesen szánni szoktam. Én nem akarom hogy más így gondoljon rám. Nem hiányzik az, hogy megalázzanak.
Mármint velem, igaz? Mert úgy persze.
Velem tegye izgalmasabbá a dolgokat, hiszen csak úgy lehet visszafordítani a kapcsolat kihűlését. Ha mással akarja inkább beleölni az energiát a dolgok izgalmassá tételébe, akkor viszont hagyjuk is egymást, mert nyilván nem attól lesz jobb a kapcsolatunk/szexuális életünk, hogy helyette(m) mással foglalkozik.
És ha rendben lenne a kapcsolat?
Egyébként köszönöm a válaszokat.
Ha rendben van a kapcsolat, normális lelkületű ember nem érez kényszert arra, hogy mással verbális szinten basszon.
Minden ilyen és ehhez hasonló megmozdulásra szakítanék azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!