Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ott kellene hagynom ezt a pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ott kellene hagynom ezt a pasit?

Figyelt kérdés

Nemrég költöztünk össze, az elején minden jó volt. Aztán fokozatosan lett passzív agresszív, ha valami rossz történik azt rajtam vezeti le, mondván én miattam van, "azt vezeti le rajtam amit én okozok". Pedig én főzök, mosok, takarítok rá. Ha valamit elfelejtek megcsinálni (pl. nem takarítom ki a macskaalmot) azért is belém köt. Állandóan azzal fenyegetőzik ilyenkor hogy hazaküld. Nagyon nem vagyok már boldog, szexben is csak magára gondol. Alig nyal, nem vagyok ezáltal elég nedves és ennek ellenére is elég keményen megdug, ami fáj nekem. Azt nyilván elvárja hogy sokáig szopjam.

Tudom hogy ez így nem normális. Igazából nem tudom azt se hogy szeretem egyáltalán. Ő állítása szerint szeret, de nem tudok hinni neki.

2023. jan. 28. 00:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"szexben is csak magára gondol. Alig nyal, nem vagyok ezáltal elég nedves és ennek ellenére is elég keményen megdug, ami fáj nekem"

Nem hallja b.zd meg, ahogy nyöszörögsz, hogy fáj??

Férfiaknak hogy tud erre állni a farka??

2023. jan. 28. 11:46
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, szenvedned kéne mellette még húsz évig...
2023. jan. 28. 11:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Most őszintén? Vannak áldozat típusú emberek/én is az vagyok sajnos csak férfi/ A késésre a választ te is tudod... Igen ott kéne de nem teszed, különben csomagolnál és nem a GY.I.K-on kéretősödnél helyette . én se hagyom ott a feleségem pedig megalázott már sokszor...
2023. jan. 28. 15:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Már szakítottam vele.
2023. jan. 28. 17:06
 15/19 anonim ***** válasza:

Helyes, jól tetted!

Hogy reagált?

2023. jan. 28. 17:10
 16/19 A kérdező kommentje:
Különösen sehogy. Amúgy sem szerettem. Ő inkább csak alibi volt.
2023. jan. 28. 17:18
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
szoval saját magad végett szenvedtél vele, mert miért ne hmmm nice
2023. jan. 28. 22:32
 18/19 A kérdező kommentje:
Igazából a nőket szeretem. Ő csak alibi volt.
2023. jan. 28. 22:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy szenvednek kellett egy ilyen hányadék mellett, úgy hogy a lányokat szereted..
2023. jan. 28. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!