Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni ez ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Miközben kiválasztottam a kategóriát, elgondolkodtam, hogy ez amúgy ovis szint….. nem ide való, de sajnos még is ez a probléma velem.

Nos, pár hónapja lett egy új párkapcsolatom… de rettentő féltékeny vagyok. Ha már látok egy lány nevet, ha köszön az ismerősének, ha véletlen oda néz valakire, ha a munkatársaival beszél, bármi.

Nem adott rá semmi okot soha, hogy féltékeny legyek, mindig elmondja, kimutatja, hogy csak én vagyok neki.

És tudom, hogy ez igaz!

Sajnos kevés az önbecsülésem, régebbi kapcsolatomban többször megcsaltak, játszottak velem stb.

Én azt tudom, hogy ő tényleg CSAK VELEM foglalkozik, de egyszerűen olyankor feltudnék robbanni és ki is vágom a hisztit.

Nem tudom mivel lehetne még megnyugtatni magam, azon kívül, hogy ő is mindig elmondja, nem számít más. És pont ez az, tényleg tudom, hogy nincs más… de mit tegyek mèg?

Nem szeretném elrontani.

28N

2023. jan. 27. 09:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

#10!

Igen, sokat haladtam, ez rosszabb volt….

A többi részen magammal kapcsolatban sokat haladtam, látom, nem tudsz értelmezni, írtam, hogy a féltékenykedéssel kapcsolatban nem.

Tudom, hogy ez gyerekkorra és előző kapcsolatokra tekinthető vissza.

Intenzív terapian voltam, többször pszichológusnál, stb.

Már mindent elmondtak, gyógyszerek is voltak, ez lefutott.

Ezért kérdeztem, van e vmi más.

De igazából meg válaszoltam magamnak a kérdést, akarat erő… hogy ezen tovább lépjek, ugyanis semmi okot nem ad rá.

2023. jan. 27. 10:55
 12/12 anonim ***** válasza:
33%
Be kéne látni, hogy a párkapcsolatosdi nem neked való, és egyedülállónak kéne maradni. Ez segítene.
2023. jan. 27. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!