Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én kívánom napi szintem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én kívánom napi szintem a szexet a barátom meg 1 hetente. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Van egy 1 éves kapcsolatom. Fél éve költöztünk össze.de valamiért hetente 1 szer van szex nagy ritkán van hogy 3 szor. Akkor is 80% ban én kezdeményezek. Ez egész kapcsolatunk alatt gond volt.de lehet én azért mívánom napi szinten mert fiatala vagyok? Én 18 ő meg 26.van köztünk korkulömbség bőven.de ez lehet a baj.. Egyébként ő os dolgozik meg én is. Attol még kívánom. Sokszor ha közeledet felé visszautasit. Erőltetni meg nem fogom neki. Volt hogy egy szexi ruhát vettem fel és ugy mentem be a szobába ahol volt. Nem érdekelte. Csak annyit mondott hogy öltözzek fel mert megfázok. Csak elmondom hogy nyár volt és körülbelül 30 fok. Sokan mondják hogy szép vagyok, szerintem nem ezzel van a baj. Ennek elennére szeretem. De kezdem magamat nem nőnek érezni melette.. Teljesen elveszi az önbizlamamt.hiába beszéltem vele erről. Én voltam a szex mániás. Csak azért mert mindennap kívánom. Nem tehet róla. És ezzel még szerintem nem vagyok szexmániás. Megérteném ha akkor mondaná ha napi szinten 5 ször 6 szor kívánnám. Amugy ezen kívül minden jó köztünk
2023. jan. 27. 09:26
1 2
 11/17 mikeXxX ***** válasza:
69%
Veszel egy vibrátort vagy beszèlsz vele ès ha úgy sem lesz más a dolog akkor szakítás ès keresel olyat aki rendesen megb.sz ! 43f
2023. jan. 27. 12:32
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

mikeXxX

igazad van, de genyón fogalmazol. :D

azért kíváncsi lennék, te, puszta érvekkel, hogy vennél rá egy nőt a több szexre. :D

(ha élvezi, orrbaszájba dugni akar, ha nem kelessz (a nőnek, férfinak) neki, akkor nincs mit szájalni)

2023. jan. 27. 12:44
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

Addig keress mast,amig van ra idod,h el tudj koltozni.

En is igy jartam. Mi egyidosek vagyunk es mindketten sokat dolgozunk. 3x vagyunk

2023. jan. 27. 12:54
 14/17 anonim ***** válasza:
Gyenge kifogás a korkülönbség meg a munka. F
2023. jan. 27. 13:55
 15/17 mikeXxX ***** válasza:

12# Szerintem nagyon is fontos sőt inkább egy jó kapcsolat alapja is a jó szex ha belegondolunk sok ember pont ezèrt megy fèlre mert nem kapja meg azt amire vágyik akár fèrfi akár nő is az illető !

Nyílván egy nőt máshogy veszel rá a szexre mint egy fèrfit de legfőképpen minden ember más ès más van akit egy pár jól megválasztott szó is beindít de van akit a bók a virág egy csodálatos helyen egy közös este a simogatás etc etc sem hoz lázba !

A lènyeg pont azon van hogy hasonló embert válasszunk aki szinte minden vágyunk megadja ès termèszetesen fordîtva is megteszünk mindent neki akinek ez nincs meg sosem lesz tökèletesen boldog.

2023. jan. 27. 14:03
 16/17 anonim ***** válasza:

ennél bonyolultabb, van hogy a nőnek (férfinak) megtesz a párja mindent, aztán az egyre jobban a fejére nő, aztán ha az eszmél és lázad, jön a sértődés, duzzogás, megvonás, hogy "nem ilyen voltál".

nem egyszerű megőrizni a tiszteletet, érdeklődést, kíváncsiságot, vágyat. tetszik v sem, állandó játszma a buli. (a nők főleg szeretik tesztelgetni a határokat, évek múltán is, ha nem jól kezeled, bukta. :D)

2023. jan. 27. 18:00
 17/17 anonim ***** válasza:

Ezt nem hiszem el, honnan kerül elő ez a rengeteg impotens paprikajancsi? Ez már a sokadik kérdés nőtől, hogy mit csináljon, ha a pasi nem akar vele szexelni.

Kérdező, nem tudsz mit csinálni. Vagy otthagyot ezt az eunochot vagy hagyod, hogy tovább rombolja az önbizalmad. Amúgy meg azért kívánod minden nap a szexet, mert nem vagy rendesen kielégítve.

2023. jan. 27. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!