Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én kívánom napi szintem a szexet a barátom meg 1 hetente. Mit tehetnék?
Nem a korkülönbség a baj.
Ez csak tipp és nem elítélni akarlak érte(!), de gondolom az a különbség, hogy ő dolgozó ember már, te meg nem. Gondolj bele ő mit csinál egész nap és te mit csinálsz. Ő valószínűleg jobban elfárad a napi dolgaiban, mint te. Ebben lehet valami?
De sok ilyen kérdés van ma.
Valóban nem a korkülönbség a gond, hanem a nagyon eltérő igények. Beszéltetek már erről amúgy? Lehet, hogy nem veled van baja, csak ennyi az igénye. Az elején is ennyi volt? Milyen a munkája? Lehet, hogy amiatt nincs kedve.
1# Én is dolgozok ugyanugy
2#az elején is ennyi volt, irodában dolgozik
röhej ez az egész, komolyan mondom.
itt tele van olyan nővel, aki nem kap szexet, holott szexin öltözik, kezdeményez, mindent megtesz.
a férfi oldalról meg ömlik a nincs szex (30-50 éves férfiak) panasz, hogy az asszony nem kezdeményez, nem érdekli a szex, halott az egész.
embertársaim, ki mond igazat? mi lehet a megoldás?
én pl. nem szeretnék szex nélkül élni, véleményem, hogy a kiegyensúlyozott kapcsolat alapja a jó szex, pont. ha ez már nem működik, egyik vagy másik fél nem kívánja a dolgot, a párját, akkor nincs értelme a kapcsolatnak. férfiak és nők vagyunk, attól is azok (nem állatias ösztön) hogy megélhetjük a szexualitásunkat.
6. A ronda/kövér/stb férfiakhoz nem vonzódnak. Se a feleségük, se más nők. A nőknek persze kisebb a szexuális vágya a férfiaknál, de a nők is szexelnének. Viszont csak a jóképű és izmos/magas csávókra izgulnak.
A nők teszik a szépet, de csak azoknak a férfiaknak akikre amúgy is rengeteg női figyelem irányul már.
egyetértek, mindenki izgul valamire. kérdés, pl a klimax, stressz mennyire öli a vágyat, mennyire visszafordítható a folyamat.
régi mondás, hogy a legjobb nőt is unja valaki, tehát a jó test (ápoltság) keményen előny, de nem élethosszig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!