Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Nektek hány centi egy ideális pasi?
Figyelt kérdés
saját testmagasságot is plz.2010. okt. 3. 20:34
21/32 anonim válasza:
Milyen sok picurka ír! :) 194 vagyok, az ex csajom 159 volt! Szal ne legyetek ennyire válogatósak! ;)
22/32 anonim válasza:
190+
Én 178 cm vagyok :), de azért nem fontos, hogy feltétlenül ilyen magas legyen, szóval beérem én azzal is, ha magasabb nálam, de ideált kérdeztél :)
23/32 anonim válasza:
175-ön felül.
én vagyok annyi.. nálam legyen magasabb.
24/32 anonim válasza:
180 körül. Én 167 cm vagyok, de néha hordok magassarkút. A lényeg hogy nálam magasabb legyen, de az ideális a 185 körüli. De Lehet magasabb is meg kisebb is, csak nálam ne legyen kisebb, bár az sem feltétlenül kizáró ok, ha amúgy nagyon bejön a srác.
25/32 anonim válasza:
180, 185:) Én 164 vagyok, de sokszor hordok magassarkút, és szeretem, ha ilyenkor is magasabbak nálam pár centivel:)
Nekem egyébként is nagyon fontos, engem nagyon tud zavarni ha velem egymagasságú valaki, vagy csak picit magasabb. Nem mondom hogy szakító ok, de általában már eleve nem jövök össze ilyen pasival, szóval eleve nem áll fenn a veszély, hogy emiatt szétmenjünk:)
26/32 anonim válasza:
Ezek szerint nem terem sok babér az alacsonyabb fiúknak.. mind a magas lányok, mind a törpillák a colosokra buknak. Érdekes
27/32 anonim válasza:
Kis ember nagy bottal jár...
A huszárok is kicsik voltak,mégis ők csajoztak be a legjobban...
28/32 anonim válasza:
Én mondjuk 170 vagyok,feleségemnek bejön:):):)
29/32 anonim válasza:
szerintem nem csak az emberek magassága körül forog a világ...mondjuk az igaz, hogy a fiúnak nem árt magasabbnak lenni a lánynál :D nekem meg tök mindegy, hogy alacsonyabb-e vagy magasabb-e nálam, csak szeressen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!