Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyoldalú párkapcsolatban meddig lehet élni?
Bele kell törődni és felőrölni magad, bevállalni hogy megszakítod a kapcsolatot, a másikat tönkretéve ezzel (nem akarod, nem érdemli meg), magadat is lehet, mert nem biztos hogy megtalálod bármikor is a számításod egy másik fél (valóban másik fél!) mellett, illetve őt magát, vagy pedig marad a drasztikus klasszikus menekülési forma az élettől magától, ami végleges (értsd jól)?
A gond az, hogy nem találok már semmi örömet az életben, ha van se tudok örülni, ki vagyok égve úgy érzem, teljesen. Normál életet élek de nem találom a lelki békémet és a másik felemet, és gyanús hogy nem is fogom.
Volt ilyen párkapcsolatom. Mindkettőnknek rossz volt már, kiléptem belőle hogy legalább az esélyt megadjam hogy megtaláljuk egyszer a boldogságunkat.
Ő azóta férjhez ment, én még keresem az enyémet... 38/f
"egy kényelmes kapcsolatot biztosít számukra"
Nem, nem kényelmes egyáltalán, nem szolgáltatom ki magam féreg módon ha erre gondolsz, az ágyban sem. Házias (is) vagyok ha erre értetted.
Nem ezen van a hangsúly. A mondatod első fele ami igaz.
4# Nem, nem arra gondolok, hanem arra amit írsz is, és szerintem szépen szimbiózisban éltek egymással.
Csak a szerelem érzése hiányzik belőled ha jól értem?
2#
Mindegyik döntésnek vannak pozitívumai és negatívumai is.
Kérdés az hogy mit szertnél a jövőben? Családot, gyerekeket, vagy elvagy ezek nrlkül is, vagy csak párkapcsolatot?
Ha az előbbi akkor érdemes átgondolni mert ha egyébként jól működik a kapcsolat, nagyon szépen lehet nevelgetni gyerekeket ilyenben, mint olyannal akiért hiába vagy odáig meg vissza, átbsz, nem lehet rá számítani csak a bosszankodás van vele, gyerekkel meg különösen kolonc egy ilyen apa.
Ha az utóbbit választod és soha nem akarsz gyereket, akkor jobb ha keresgélsz tovább. Mert ez a kapcsolat már most kikezdett rajtad, nem kellene megvárni amíg az egészséged is rámegy.
Ne légy önygyilkos azért mert azt érzed most amit leírtál!
Szállj mélyen magadba és tisztázd le, hogy mi a konkrét baj! A párod aki tán a másikfeled mégis csak, hisz melletted van. Senki nem tudja megmondani, hogyan légy boldog.
Akivel együtt élsz talán többet kellene időközönként beszèlgetni, hisz az sokat segít a döntésekben. Ezen felül magadban, bent kell keresni az érzéseid közt a válaszokat amiket keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!