Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom eltűnt egy napja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom eltűnt egy napja?

Figyelt kérdés

szóval a barátom eltűnt tegnap dél óta, nincs fent messengeren, eddig kiírta hogy pl 23 órája elérhető,pát órája pedig semmit sem ír a státusznál.

Ha hívom, ki van kapcsolva a telója.

Nem ismerem még a szüleit és a barátait sem személyesen,mert 1 hónapja vagyunk csak együtt.

Elvileg holnap ázjön és együtt töltjük a hétvégét.

Tudom,hogy a telefonja rossz, most akar majd újat venni,mert sokszor random kikapcsol és be van törve a képernyője. Erre is gondoltam,hogy ez lehet a gond.

Irodában dolgozik és a telója kell a munkájához, és ugye ma is dolgozik..szóval nem értem.

És nem tudom mit tegyek. Várjak holnapi,hiszen akkor úgyis jelentkeznie kell ha átjön? Nem akarok ragadósnak tűnni,hogy elkezdem hívogatni percenként és ismerőseit felkutatni.

Mit tegyek hogy megnyugodjak?

21L

2023. jan. 20. 15:29
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
sokszor jár vidékre ügyfelekhez, szóval nem sokat van bent az iroda épületében.
2023. jan. 20. 15:57
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
A teló lesz az valószínű. De tedd fel a kérdést facebook-messenger témában hátha tudnak segíteni mikor van az hogy nem jelzi a státuszt se. Én ezeket már nem tudom követni, mindig változik.
2023. jan. 20. 16:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Vársz, ha jelentkezik megkerded mi történt, ennyi.
2023. jan. 20. 16:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés tudja e a számod, megtalál e ha elromlik a telefon, nálam ilyenkor hová írtam a jelszót mi is volt az azonosító, mi is a telefonszáma keresgélés zajlik. Ha nem tud belépni a messengerébe téged meg Kiss Katinak hívnak esélytelen hogy megtaláljon. Ezért kell kiírni papírra is mindent.
2023. jan. 20. 16:08
 15/20 anonim ***** válasza:
13%
Másik Messengerben van bejelentkezve, ahonnan a többi 20 csajjal beszél, én is így csinálom. Sőt, lehet szándékosan mutatta azt, hogy neki fos teloja van, hogy legyen mire fogni, ha nem jelentkezik...milyen profin csinálja. 😎🤔
2023. jan. 20. 16:10
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 189 messengerem van, mégse vagyok hűtlen. Nem függ össze amúgy a kettő, valaki simán 1 messenger 1 telefon aztán hazudik össze-vissza. Van akinek derogál hogy ő majd bujkáljon, de attól még nagyon érzései nincsenek. A sok teló messenger nem a csalást jelenti, de amúgy ez mellékszál :)
2023. jan. 20. 16:17
 17/20 A kérdező kommentje:

most hívott,teljesen széttört a telója,leejtette.

most szerzett cseretelót.

köszi a válaszokat,megnyugodtam!

2023. jan. 20. 16:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
:)
2023. jan. 20. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:
49%

#7: Én is ettől tartok.

Vagy attól, hogy történt vele valami.

2023. jan. 20. 16:59
 20/20 anonim ***** válasza:

ha viszont ennyire munka centrikus, vagy sokat dolgozik

akkor nem létezik h szar a teloja és nem vesz egyből egy másikat h potolja, mivel munka eszköz meglenne lőve nélküle...

és akkor jön az a rész h vagy nincs rád ideje, ami szomorú egy friss kapcsolatnál de még egy réginél is

és vagy csak szimplán nem vagy neki annyira fontos

lényeg a lényeg prioritások másak, nálad és pláne nála ilyen téren

2023. jan. 20. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!