Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom eltűnt egy napja?
szóval a barátom eltűnt tegnap dél óta, nincs fent messengeren, eddig kiírta hogy pl 23 órája elérhető,pát órája pedig semmit sem ír a státusznál.
Ha hívom, ki van kapcsolva a telója.
Nem ismerem még a szüleit és a barátait sem személyesen,mert 1 hónapja vagyunk csak együtt.
Elvileg holnap ázjön és együtt töltjük a hétvégét.
Tudom,hogy a telefonja rossz, most akar majd újat venni,mert sokszor random kikapcsol és be van törve a képernyője. Erre is gondoltam,hogy ez lehet a gond.
Irodában dolgozik és a telója kell a munkájához, és ugye ma is dolgozik..szóval nem értem.
És nem tudom mit tegyek. Várjak holnapi,hiszen akkor úgyis jelentkeznie kell ha átjön? Nem akarok ragadósnak tűnni,hogy elkezdem hívogatni percenként és ismerőseit felkutatni.
Mit tegyek hogy megnyugodjak?
21L
most hívott,teljesen széttört a telója,leejtette.
most szerzett cseretelót.
köszi a válaszokat,megnyugodtam!
#7: Én is ettől tartok.
Vagy attól, hogy történt vele valami.
ha viszont ennyire munka centrikus, vagy sokat dolgozik
akkor nem létezik h szar a teloja és nem vesz egyből egy másikat h potolja, mivel munka eszköz meglenne lőve nélküle...
és akkor jön az a rész h vagy nincs rád ideje, ami szomorú egy friss kapcsolatnál de még egy réginél is
és vagy csak szimplán nem vagy neki annyira fontos
lényeg a lényeg prioritások másak, nálad és pláne nála ilyen téren
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!