Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem rossz hogy a társadnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem rossz hogy a társadnak már van egy másik embertől gyereke? Ezzel ki hogy bírkózik meg?

Figyelt kérdés

2023. jan. 20. 10:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mióta vagytok együtt, de el kellene gondolkozni, érdemes-e tovább folytatni. Ez az érzés nem fog elmúlni, sőt, ahogy múlik az idő, mindig rosszabb lesz, és megmérgezi a kapcsolatot. Legyünk őszinték, nem sokan tudják ezt elviselni.
2023. jan. 20. 18:53
 22/26 Are You Scorpio ***** válasza:
hehe, eddig a 15-os volt a legjobb xD
2023. jan. 21. 07:49
 23/26 anonim ***** válasza:
66%

#15-ös vagyok. Jól gondoltam, hogy lepontoznak.🤣

Ismerőseim között is akiket ismerek,egyik se kedveli a mostohagyereket. Annyian eljátszák, hogy ez másképp van.. de minek? Nem mindig az új nő/feleség a hibás. Sok esetben a gyerek féltékeny és viselkedik az emberrel gusztustalan módon. Tett érte náluk is rendesen, hogy ne kedveljem. Nem is értem akik azt mondják úgy kéne szeretned, mint a sajátodat. Semmi közöm hozzá. Nem tervezett gyerek volt, a nő direkt felcsináltatta magát az elején aztán szart a férjemre. Mellesleg a nő is ellenünk neveli. Mint írtam korábban

, nem éreztetem a gyerekkel, hogy nem szeretem. Akkor mi a probléma? Ne kezdjek gyerekes férfivel? Azért mert hibázott a múltban és hülyének nézték, nem lehet neki új normális kapcsolata? Mindenben passzolunk, nagyon jól kijövünk. Jár neki a boldogság és egy normális család. Fiatal huszonévesként nem más gyerekét akarom nevelgetni. Van anyja, van apja. Mégis boldog házasságban élünk, akkor hogy van ez?

2023. jan. 22. 08:54
 24/26 anonim ***** válasza:
52%
23asnak igaza van, nekem speciel nem a gyerekkel voltak sose problémáim, hanem az anyjával, aztán lassan a gyerek is kezdte felvenni ugyanazt az a stílust. Nem mellesleg közben kiderült, hogy a páromnak elég nehézkesen lehet természetes úton gyereke, az exe meg eléggé szeretett annó is kifelé kacsintgatni a kapcsolatból, szóval nem nehéz összerakni a képet. Az örökös drámázásból mindkettőnknek elege lett, a párom még így is tisztességesen fizeti a gyerektartást, pedig akár perre is mehetett volna, hogy bebizonyítsa nem az övé a gyerek. A kislánynak meg nem hinném, hogy annyira hiányozna, hiszen kb 9 éves lehet, de már kb a 4. 5. "Apuval" élnek együtt, lehet már nem is tudja ki volt az "eredeti"
2023. jan. 22. 09:27
 25/26 anonim ***** válasza:
23-as. Nem kell szeretned, de ha a kettotok kozotti kapcsolat problemas, ott felnottkent neked van lehetoseged alakitani rajta. O gyerek, serult a valasban, anyuka is tomi a fejet. Ez ellen ugy tudsz tenni, ha jo fej vagy vele. A gesztusokat nem fogja erteni, de vilagos kommunikacioval meg lehet torni az ordogi kort. A bizalmaba kell ferkoznod, es akkor anyuka hulyesegei is le fognak pattanni rola.
2023. jan. 23. 11:06
 26/26 anonim válasza:

A "másik félnek gyereke" probléma többségében a nők részéről merülnek fel.

Néhány példa az okokra

-az ösztönök a javakért, amit a saját utódra szeretne fordítani

-a féltékenység , hogy saját szubjektív érzésa alapján több figyelmet kellene kapnia amit a gyerekére fordít

-nem tanulta meg egy saját gyereknevelésen keresztül hogyan működik ,viselkedik egy gyerek és azokat hogyan kell kezelni.

-egyéb előrevetített félelmek

Minden a fejben dől el!

Nem kell sajátként szeretni. Ellenséget belőle nem kell csinálni, mert ha a párod valamirevaló akkor úgysem fogja hagyni, akár a kapcsolatotok is rámehet. Ha problémát érzel próbáld megfogalmazni hogy az micsoda, és megoldást keresni rá. Akár újraértelmezéssel, tanulással.

Szeretitek egymást, a gyerekek felnőnek és kirepülnek. Ha lesz sajátod ugyanezeket a problémákat megtapasztalod általa is , csak időnként toleránsabban , időnként türelmetlenebbül.

Kommunikáció, beszélgetés a másikkal, gyerekkel ...oda vissza tanulás. Azért vagy felnőtt hogy a gyerek tőled is tanulja a megfelelő viselkedést.

Ismétlem magamat, a 15-ös esetén amiben ezt írta "szemtelen és csúnyán beszél" . A saját gyerekeddel is meg fog történi, ez a gyerekek normális fejlődéséhez hozzá tartozik. Torzult lesz ha csak jó gyerek lesz.

Legyél anya, és a gyereket neveld sajátodként és úgy fog veled viselkedni (többségében :-) ) ahogy szeretnéd.

Problémák őszinte megbeszélése, Neveljétek, Tanítsátok együt!!

2023. febr. 3. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!