Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom lefog, nem enged el,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom lefog, nem enged el, ha kerem sem mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A párom lefog nem enged el, ha kerem sem, ha megyünk együtt az utcán. Lefogja a kezem, nem az első eset, mert nem akarok oda menni pl. mint ahová ő, de nem fogadja el a nemleges valaszt. Múltkor is alig akart elengedni, meg is húzódott kicsit a csuklom. Nem értem miért nem fogadja el, ha nem akarok valamit. Mindketten elég makacsok vagyunk.

2023. jan. 18. 01:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

A napokban már nem az első ilyen uralkodómániás-kapcsolat, ami a társadalom igen rossz színvonalát mutatja.

Segítséget kérnék a helyi családsegítőtől, mert ez érzelmi-fizikai bántalmazás keveréke, mert a személyi szabadságodat korlátozza.

2023. jan. 18. 06:22
 12/21 anonim ***** válasza:
84%

Kapna tőlem az ilyen ember. Gerince nem maradna épp

26F

2023. jan. 18. 06:25
 13/21 anonim ***** válasza:
97%
Mit? Mondjuk lapátra tenni ezt a barmot.
2023. jan. 18. 08:26
 14/21 anonim ***** válasza:
96%
Elhagyni, jó reggelt!
2023. jan. 18. 08:30
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
Mit lehet tenni? Szakítani
2023. jan. 18. 08:32
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
Jó reggelt Magyarország!
2023. jan. 18. 08:52
 17/21 anonim ***** válasza:
78%

Amikor azt hinné az ember hogy nagymehezen végre talált egy értelmes férfit, arról is kiderül, hogy egy sérült.

Katasztrófa a férfiak.

2023. jan. 18. 09:16
 18/21 anonim ***** válasza:
96%
Lefog?? Menekülj, mert hamarosan verni is fog! Ha meg nem kezdte el...
2023. jan. 18. 09:37
 19/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem értem a kérdést, az első ilyen után vágnám ki, mint macskát sz.rni.

Amúgy milyen választ vársz? Praktikákat, hogy hogy szabadulj, mikor éppen lefog? Vagy tippeket, hogy mivel győzd meg, hogy ne ősember módjára viselkedjen? Egyetlen értelmes tanács létezik itt: hagyd ott most azonnal és vissza se nézz.

2023. jan. 18. 11:03
 20/21 anonim ***** válasza:
95%

Exem is teljes erőből lefogott, amikor épp g.eci volt velem és haza akartam menni, addig nem engedett el, amíg meg nem "bocsátottam". Mivel erősebb volt nálam, nem tudtam mit tenni.

Én nem személyesen szakítottam, mert féltem, hogy megüt, vagy ha azt nem is, de nem enged el. Szerintem te is szakíts vele és ne személyesen ahol bánthat. Vagy ha személyesen akarod akkor egy erős haverod vagy apud figyeljen titeket és lépjen fel ha úgy van.

2023. jan. 18. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!