Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/férfiak, volt már hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak, volt már hogy tényleg szerettetek valakit de azt hazudtátok neki, hogy nem éreztek semmit hogy elengedjen titeket az ő érdekében?

Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 20:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Ezt egyszerűen még értelmezni sem tudom. Mi ez a hatalmas marhaság, hogy az "ő érdekében". Aki van olyan nagy lány, hogy kapcsolatban van, az annyira nagy lány is van, hogy el tudja dönteni, Saját maga!, hogy neki mi jó. És nem kell helyette dönteni!

#6 megmagyaráznád, mondanál példát milyen esetekben lehet életszerű egy ilyen "kegyes" hazugság?

2023. jan. 16. 22:06
 22/27 A kérdező kommentje:
Sajnos ezt is látom, hogy nem való, ő is tudja, de azt hittem akarja és miattam megpróbálja. Én igy is szerettem volna. Van ilyen, hogy hiába szeret emiatt mégsem akarja és leráz azzal hogy nem szeret hogy elengedjem?
2023. jan. 16. 22:08
 23/27 Ywerd ***** válasza:
100%

Hm ,volt ilyen . mikor már tudtam hogy az amit és ahogy én szeretnék neki sok lenne .

Nem értette volna . Belement volna bármibe,és aztán beletört volna .

Hiszem hogy így jobb volt neki .

Lehet lepontozni .

2023. jan. 25. 16:40
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
23. Hát de akkor nem szeretted utolsó, mert nem változtattad meg az igényeid miatta. Aki szeret, az alkalmazkodik hogy ne veszítse el a másikat, mert vele akar lenni.
2023. jan. 26. 05:01
 25/27 Ywerd ***** válasza:
83%

23-as : Vannak olyan dolgok amikből lehet engedni ,és van amikből nem,mert felébred a hiányérzet.

Az meg tudjuk hová vezet.

2023. jan. 26. 06:18
 26/27 anonim ***** válasza:
75%

Olyan volt, hogy belém szeretett a srác, nagyon odavolt értem, de az anyja szerint rib.anc vagyok, mert már szexeltem életem során (23 voltam, a srác 22 éves szűz), meg felhívtam magamhoz egy hónap után. Aztán anyuci diktált és szakított is velem azok után, hogy ezt mondta neki az anyja. De nekem azt mondta, hogy "amikor azt mondtam, hogy szeretlek, az nem volt igaz". Ezt azért mondta, mert tudta, hogy akkor nem fogok harcolni érte, hanem onnantól kezdve nem akarok vele lenni. Bejött.

Másik exemmel akartam beszélni még egy utolsót szakítás után kb 3 héttel. Megmondtam neki, hogy hiányzik és vele akarok lenni. Erre a szemembe mondja, hogy "én boldog vagyok nélküled". Nos nem tudom ez kamu volt e de gondolom igen, azért első barátnője voltam és majdnem egy évig együtt voltunk, nem létezik, hogy ő boldog legyen pár héttel a szakítás után. Mondhatta volna, hogy nem akarja újrakezdeni és kész.

2023. jan. 26. 18:25
 27/27 NTBS ***** válasza:
Nem. Én nem szoktam hazudni.
2023. febr. 15. 05:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!