Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, volt már hogy tényleg szerettetek valakit de azt hazudtátok neki, hogy nem éreztek semmit hogy elengedjen titeket az ő érdekében?
Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 20:27
11/27 anonim válasza:
Picit hagyd ot, ne keresd par napig. Had foljon a leveben. Ha szeret, ugyis keresni fog napokon belul. Ha nem, akkor valoban igazat mondott es jobb lesz igy. Ha gondolod irj privatot, beszelgethetunk is. 8as voltam
12/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már több idő eltelt, de tartja magát ehhez :(
2023. jan. 16. 20:56
13/27 anonim válasza:
Hacsak nem valami vajszivu gengszter az illeto, akkor ez egy nagy kamu, nem tudott jobbat kitalalni.
14/27 anonim válasza:
Nőnél még megértem, de pasi tuti hogy nem játszmázik ennyit.
15/27 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz, hogy nem játszmázik ennyit, hogy érted?
2023. jan. 16. 21:24
16/27 anonim válasza:
Én visszautasításra is megindulok, aki meg nem kell, azt otthagyom, de nem hitegetem. (férfi)
17/27 A kérdező kommentje:
Akkor ha azt mondta mindig, hogy mennyire szeret, de félt magától, meg hogy nem tudna boldoggá tenni, mert ő nem jó társ, akkor mikor hazudott?
2023. jan. 16. 21:30
18/27 anonim válasza:
Mi az hogy nem jó társ meg nem tudna boldoggá tenni?
19/27 A kérdező kommentje:
Sok a rossz tulajdonsága, nem volt igazán értékelhető kapcsolata, féltékeny, hisztis, stb
2023. jan. 16. 21:58
20/27 anonim válasza:
Lehet hogy őszinte bizonyos dolgokban, de ettől még nem való neki párkapcsolat vagy bármi egyéb. És tényleg nem mindenkinek való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!