Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem merek csókolózni. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek csókolózni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 hete van barátom, de egyszerűen nem merek csókolózni. ezt ő is tudja, de próbálkozik de nem merem :S :'( mit tegyek?
2010. okt. 3. 11:18
1 2
 11/12 anonim válasza:
én is 16 voltam mikor először csókolóztam. nagyon akartam, és barátom megcsókolt. én elkezdte nevetni, nagyon gáz volt :) mondta is utána h elején fura volt, aztán ugyis belejön ember, mindenki másképp csókol. szerintem nyugodtan próbáld meg. max aranyosan elneveted, nem kell félni tőle
2010. okt. 3. 22:18
 12/12 anonim válasza:

Szia! Én is így voltam. 15éves létemre még én se csókolóztam, és mikor a barátommal úgy voltunk, h láttam rajta h na mindjárt, akk én is féltem ám:D elég gáz is lett az első csóók:D azt mondta a barátom, h nem találta a nyelvemet..XD Amúgy meg fura volt, pont mint ha egy kígyó lett volna..xd..

Később mikor beszéltünk erről, bocsánatot kért h ilyen heves volt, és bánja már, h nem gyengéden kezdtük :D

2010. okt. 3. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!