Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik a párom?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok és nincsenek barátaim, egy van, aki nem a közelben lakik, heti 1x beszélünk kb telefonon és 1 vagy 2 havonta találkozunk egyszer . Most lett a munkahelyen egy új főnök és nagyon jól kijövök vele, de nincs ebben semmi több, nem tetszik, csak szimpatikus és tudni kell azt, hogy a munkahelyemen nem túl sok értelmes ember van. Vagyok én aki értelmes és a párom és most a főnök, max még 1-2 ember . El lehet vele beszélgetni mindenről,hasonló a stílusunk.Valószínű ő is így gondolkodik rólam mert sokszor jön beszélgetni. Páromat ez zavarja, minden napos veszekedés forrás nálunk. Ha most hagyom neki hogy "nyerjen" és nem beszélgetek vele annak szerintem nincs értelme,mert alaptalan minden. Mit gondoltok? Mit kéne tennem? Pl vannak olyan dolgok hogy megkér valamire,persze hogy megteszem mert miért ne tenném.. kis apró dolgok és egyből kapom a páromtól hogy menjek oda vissza a főnökhöz stb. Tényleg jól esik valaki olyannal beszélgetni a páromon kívül akivel el lehet sok mindenről beszélgetni és tényleg kedvelem is. De ez bűn? Tényleg igaza van a páromnak?

2023. jan. 15. 06:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

"minden napos veszekedés"

A helyedben én nem ragaszkodnék a "párom"-hoz.

2023. jan. 15. 09:44
 12/19 anonim ***** válasza:
84%

Nem bízik meg benned és nem is hajlandó ezek szerint változásra, mert inkább veszekedik veled.

Viszont te neked sem kellene a főnökkel olyan jó kapcsolatot ápolni, mert a főnököd és mert bár te jelenleg nem érzel iránta semmit még elkezdhetsz érzéseket táplálni feléje különösen úgy, hogy a pároddal perpill nem szivárvány és rózsaliget a kapcsolat.

Sőt a drága főnököd félreertheti a viszonyt és rád nyomulhat szex reményében.

Úgyhogy valahol igaza van a párodnak, mert nem lehet tudni soha hová vezet az ismerkedés, barátság ellenkező neművel.

Nem azt állítom, hogy egy kukkot nem szólhatsz hozzá, de van határ a kollégák közötti beszélgetés és ismerkedes/barátság között.

Ha ér a párod valamit neked akkor csökkentsd a főnökkel való beszélgetést, inkább nőkkel barátkozz.

2023. jan. 15. 11:24
 13/19 anonim ***** válasza:
91%

Azt megkérdezhetem, hogy a párodnak csak a főnököddel van baja, vagy másokkal is előfordult?

Mi 9 éve együtt vagyunk a párommal, ez alatt egyszer előfordult, hogy ő jelezte, hogy valaki zavarja, egyszer meg én. Ilyenkor mindketten megpróbáltunk távolságot tartani utána.

Mivel nem gyakori, mindkettőnknek van több ellenkező nemű barátja, ezért szerintem belefér, ha jelzi pár évente, hogy erre a személyre féltékeny és akkor nyilván odafigyelek, hogy ne adjak okot rá.

Ha azonban úton-útfélen mindenkire féltékeny, akkor ez nyilván nem működik és utalhat borderline szindrómára is.

Szóval anélkül, hogy tudnánk a részleteket, mindkettőtöknek lehet igaza.

2023. jan. 15. 12:27
 14/19 anonim ***** válasza:
82%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

És még csak nem is kollégák, úgyhogy jogos a féltékenysége a párodnak.

2023. jan. 15. 12:59
 15/19 anonim ***** válasza:
84%

Kétségtelen, hogy ide jutottatok, hogy féltékeny rád van előzménye.

" Pl vannak olyan dolgok hogy megkér valamire,persze hogy megteszem mert miért ne tenném.. kis apró dolgok és egyből kapom a páromtól hogy menjek oda vissza a főnökhöz stb."

Kérdés mire kér meg és munkaidoben vagy azok után kér szivesseget.

De arra saccolok, hogy munkaidőn kívül kér meg dolgokra, ami ha nem munkával kapcsolatos az eléggé gyanús, hogy a kérés kifogás részéről.

Ha tévedek és nem munka után zavar, vagy mégis megteszi melóval kapcsolatos ügyben még az is furcsa, mert akkor melóban miért nem tette meg.

Egyébként az a rész, hogy a párod haragszik a főnököd miatt arra is enged következtetni, hogy nem csak egyszer említetted meg őt otthon hanem sokszor szoba hoztad és mivel egy db barátod/barátnőd nincs nem csodálkozom, hogy ki van akadva.

Te mit szólnál az egészhez fordított esetben, hogy a főnöknővel nagyon jó viszonyt folytat a párod? ^^

Egyáltalán miért nincsenek nőismerőseid, barátnőid, azért mert nem jössz jó velük, vagy mert kevesebbnek éreznéd magad miattuk?

Annak, hogy nincsen barátnőd/haverod van oka és annak is, hogy a főnökkel trecselsz jó sokat.

A párodnak mindenféleképpen van joga és indoka féltékenysegre.

És ez oda fog kilyukadni előbb utóbb, hogy leáll nőkkel ismerkedni/barátkozni mint te és megérzed ő mit él át, vagy oda fajul a kapcsolat, hogy támaszra, vigaszra nyelsz akár a főnök karjaiban is - hiszen ő megerto, szimpatikus, jofej vagy a párod fog megcsalni.

Következtetés:

Vagy minimumra veszed a főnököt vagy a párod eltunik a színről és maradhatsz egyedül.

Annyit tehetsz, hogy nőkkel barátkozol, vagy olyan fiúkkal, akiket ismer a párod, mert fordított esetben te is ugyanúgy kész lennél a helyében!

2023. jan. 15. 13:42
 16/19 anonim ***** válasza:
44%

Következtetés: Vagy úgy barátkozik a kérdező a főnökkel, ahogy akar, vagy a kérdező eltűnik a színről a párja meg ott maradhat egyedül.

A kérdező azzal alakít ki barátságot akivel akar, a párjának semmi joga nincs a féltékenykedésre.

2023. jan. 15. 14:17
 17/19 anonim ***** válasza:
84%

Fordított esetben nem tudom te hogyan élnéd meg drága 16-os.

Így könnyű ilyeneket írni, hogy nem rólad van szó, de persze ha úgy lenne már nem lenne ilyen véleményed. Különösen úgy, hogy szerelmes vagy és nem hagynád csak el úgy ugyebár...

Érdekes, hogy ha nő a kérdező akkor a legtöbb nő a GYK-on általában a férfit hibáztatja, vagy lehordja mindenféle narcisztikus, borderline fajtának a társát, és ha férfi a kérdező akkor is ő a féltékeny barom.

Merthogy mi jogon akarja birtokolni a párját, hol a szerelem, a bizalom stb.

A nő altalánoságban "hibátlan" és van joga haverozgatni ellenkező neműekkel, de a férfinak nincs, mert akkor biztos nem csak barátságot akar blabla, kettős mérce a javából.

Kérdező, nekem aztán tényleg 8, hogy ki a bűnbak, de az tuti fix, hogy te sem vagy ártatlan az egészben.

És bár van jogod barátkozni bárkivel, különbség hogyan teszed, mennyire szimpatikus és hogyan reagálsz bizonyos helyzetekben.

Egyébként lehet a drága főnököd "benyalásként" tekint az egész ismerkedésre, vagy azt gondolja jól kihasznál:

Már ott is tartasz, mert apróságokat teszel meg, ami szinte biztos nem munkajellegűek. Vagy abban reménykedik, hogy gerincre vág.

Mert főnök vagy kolléga nem fontos neki nem kéne, hogy munkán kívül és pár jó kolléga-viszzonyon túl több fűzzön hozzád és minden jel bizony arra sejtet, hogy ő nem csak barátkozni akar.

Persze ha tetszik akkor nyugodtan folytasd vele és pattintsd le a kedvesed, de akkor egyértelműen van oka féltékenységre.

Ha meg nem akarsz a főnöktől semmit akkor ne is add alá a lovat, munka-visszony és kész.

A párodat ha szereted, tiszteled akkor elbeszelgetsz vele, hogy nincs oka háborogni és minimizálod a főnökkel való kommunikálást.

Persze ha ezek után is így viselkedik mint most akkor szakitasz, de jó lenne megerteni, hogy jó oka van nem bízni benned és visszavágni a pasassal.

2023. jan. 15. 14:39
 18/19 anonim ***** válasza:
83%

Nagyon sok függ attól, milyen körülmények között játszódik ez a szituáció, melyik szereplő milyen emberileg, stb.

Nyilván nem mindegy, hogy mindenkivel ilyen barátkozós-e a főnököd, vagy külön neked szenteli-e a figyelmét, gondolok itt akár bókokra, flörtre is. Aztán az sem mindegy, te hogyan viszonyulsz hozzá. A túl sok, túl intenzív beszélgetés nekem is feltűnne, ha férfi lennék és a párod.

Talán te szimpla haverkodásnak éled ezt meg, viszont a barátodnak nem esik jól a helyzet, őszintén szólva nekem sem esne jól. Amit te tudsz tenni, hogy kicsit több távolságot tartasz a górétól. Így nincs félreérthető helyzet.

Ami a párodat illeti, nem tudom más helyzetekben, más emberekkel szemben milyen, mennyire kontrolláló, ezt gondold át és ez alapján mérlegelheted esetleg a kapcsolatot.

Egyébként nagy százalékban én azt tapasztaltam, hogy a felettesed nem igazán jópofizik önzetlenül. Vagy azért teszi, mert olvadozol a szép szemeitől, így bármilyen plusz melót rád akaszthat kis hízelgéssel, vagy megkettyintene, vagy mindkettő. Ritka a tiszta emberi érdeklődés a személyed iránt.

2023. jan. 15. 16:41
 19/19 anonim ***** válasza:
44%

Talán érdemes lenne megfontolni a munkahely változtatást...?!

Esetleg a pároddal tartsatok valamilyen módon hosszabb szünetet. Elég jól fizet ez a munkahely? Milyen feladataid vannak?

A pároddal hogyan kerültél egy munkahelyre? Vagy mi történt pontosan? Mindig is együtt dolgoztatok? Mennyi ideje ismered a párodat és milyen mélységekig?

Családi hátterével mennyire vagy tisztában?

2023. jan. 15. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!