Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan haragszik rám a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragszik rám a párom?

Figyelt kérdés
Tesójának szülinapja volt, el is mentünk az apjukhoz, hogy együtt felköszöntsük, majd szombaton az anyukájukhoz kellett volna menni, hogy ott is fel legyen köszöntve, viszont én párnapja mondtam, hogy nem szeretnék menni, mert óráim lesznek szombaton, vizsgáztam meg sokat dolgoztam a héten nagyon fáradt vagyok, nincs kedvem italozni sem, de megsem hallotta, majd jövök haza ma délután három körül és egyböl öltözzek stb. Mondtam, hogy nem megyek, erre megsértödött és azóta nem szól hozzám. Persze, ő már háromnapja itthon volt nem dolgozott.

2021. szept. 18. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Beszéld meg vele.
2021. szept. 18. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem jogos.
2021. szept. 18. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogosan. Egyrészt: elmentél egyszer felköszönteni a tesót. Mégis mi az istennek kétszer? Az oké, ha ő mindenképpen el akar menni, mert, gondolom, elvált szülők, és így érzi teljesnek a dolgot, de neked nem kötelességed kétszer menni. És megmondtad, hogy nem akarsz menni, ráadásul a leírtak alapján ignorálta. Akkor lenne KICSIT jogos, ha külön szépen megkért volna, hogy neki ez nagyon fontos lenne ezért és ezért, de így semmi joga felháborodni.
2021. szept. 18. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
87%
Ez mar nem fer bele egy kapcsolatba. Es rossz kombinacio a presszio es buntudatkeltes.
2021. szept. 18. 19:24
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem jogos. Különben is mi a frásznak kell kétszer felköszönteni? Férjem szülei is elváltak, de ilyen nincs, hogy a tesóját mindkét szülőnél felköszöntjük.
2021. szept. 18. 21:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is ugy érzem, hogy mivel már egyszer felköszöntöttem, nem bunkoság ha másodjára nem teszem meg.
2021. szept. 18. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!