Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megtartjátok a toxikus exeitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartjátok a toxikus exeitekkel a közös képeiteket?

Figyelt kérdés

Én személy szerint azokkal sem, akikkel nem rosszban váltunk el, de akikkel igen és a kapcsolat is rossz volt, azokkal én úgy gondolom mások sem szokták. Nagymamám talált egy képet a szüleim lakásában a szobámban (nem ott élek) az egyik exemmel közöset. Nem direkt tartottam meg, nem volt szem előtt, azt sem tudtam, hogy készült ilyen kép, évek óta nem vagyunk már együtt. El akartam venni a kezéből, hogy kidobjam, mert nagyon rossz emlékeim vannak róla, erre nagymamám nem engedte el a képet és mondta, hogy dehát ez emlék, ez maradjon itt, olyan aranyos volt, lehet újra összejöttök majd (másfél éve élek boldog párkapcsolatban). Ja annyira aranyos volt hogy bármikor megöltem volna magamat amíg vele voltam :D Csak hülye kislány voltam aki nem értékelte annyira önmagát és nem szakított időben.

Ti megtartottátok volna?

2023. jan. 11. 06:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nincs exem, szóval csak következtetni tudok magamat ismerve.

Én valószínűleg fájó szívvel (az elején nyilván) , de kitöröltem/kidobtam volna az összeset. Persze emlék, de az a múltam, és hiába szép mondjuk egy emlék, de jobb ha nem emlékeztet vissza semmi.

Ha meg rossz, akkor végképp. Miért nem mondtad neki, hogy de hát mama van párom tudod.

Egyébként vannak, akik megtartják, arra hivatkozva, hogy az a múltjuk egy része és azt nem kell kitörölni.

2023. jan. 11. 06:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartottam volna meg. Azzal az exemmel megtartottam, akivel jóban váltunk el azon az alapon, hogy lehet, majd 50-60-70 év múlva jó lesz visszaemlékezni erre is, mert az életem része volt. Aztán lehet, akkor sem kerülnek elő soha, de a lehetőséget meg akarom adni magamnak. De ha valami káros volt, utálattal emlékszem vissza rá, bántottak, stb., akkor feleslegesnek tartom megtartani. Kitörölni úgysem tudom az emlékét, de legalább véletlenül se juttassa eszembe semmi.
2023. jan. 11. 06:52
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

Én ha valónban szerettem valakit, a kapcsolat élmény volt amíg tartott, ha el is rontotta az egészet attól még nekem sokat jelent.

Olyanokat nem tartok csak meg, akik nem is maradtak a szivemben de azok kapcsolatban sem jelentettek szinte semmit.

2023. jan. 11. 06:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen exemtől nem tartottam meg sem fotót, sem más csecsebecsét. Mindig úgy éreztem, nincs rá szükségem, csak a helyet foglalja és felesleges, mert már nem része az életemnek és bőven elég annyira emlékezni rájuk, amennyire az emlékekben megmarad..

Nyilván, ha valami hasznos ajándék lett volna köztük, azt megtartom, pl. egy könyvet nem feltétlenül dobnék ki, csak mert extől kaptam, de nem is ő és a múltunk jutna eszembe, ha a kezembe venném.

2023. jan. 11. 06:56
 5/11 A kérdező kommentje:
#1 mondtam neki, hogy tudod van barátom és én belé vagyok szerelmes és nem jönnek össze senki mással, főleg nem azzal aki rosszul bánt velem
2023. jan. 11. 06:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
En mindent kidobtam meg veletlen se jusson eszembe egyik sem semmilyen targyrol vagy keprol.
2023. jan. 11. 07:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartanam meg, de fizikai fenykepeim senkivel nincsenek mar vagy 20 eve. Telefonrol, geprol maximum lustasagbol nem torlom, mert utalok valogatni, de ezeket egy esetleges ujratelepites altalaban megoldja, mert olyankor sem nezem oket at, mehet minden a kukaba :D Igazabol nem vagyok egy nagy fenykepgyujtogeto.
2023. jan. 11. 07:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyomtatott képem egy volt, azt otthagytam neki a lakásban mikor eljöttem. Ő elvitte, nem tudom mit csinált vele. A gépemen, külső tarolón vannak vele, róla képek, azokkal nem foglalkozom. A telefonból már kitöröltem, meg ami volt facen azt is (azt elsőként).
2023. jan. 11. 08:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Nos; az exek hozzátartoznak az élettörténethez. Megmutatja, hogy a jelenbe milyen úton át jutottál. Az emlékek szimbolizálják a régmúlt tanulságait és jobb napjait.

Szóval jellegtől függő... de nem zárom ki.

2023. jan. 11. 09:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem. Egy idő után, vagy a szakítást követően azonnal törölném a képeit. Egyetlen egy esetben nem tudtam hosszú hónapokig törölni őket, amikor a pasi ok nélkül 3 hónap ismerkedés és állandó kommunikáció mellett letiltott engem. A mai napig nem értem, miért így fejezte be velem. Nála sok idő telt el, mire elengedtem.
2023. jan. 11. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!