Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtartjátok a toxikus exeitekkel a közös képeiteket?
Én személy szerint azokkal sem, akikkel nem rosszban váltunk el, de akikkel igen és a kapcsolat is rossz volt, azokkal én úgy gondolom mások sem szokták. Nagymamám talált egy képet a szüleim lakásában a szobámban (nem ott élek) az egyik exemmel közöset. Nem direkt tartottam meg, nem volt szem előtt, azt sem tudtam, hogy készült ilyen kép, évek óta nem vagyunk már együtt. El akartam venni a kezéből, hogy kidobjam, mert nagyon rossz emlékeim vannak róla, erre nagymamám nem engedte el a képet és mondta, hogy dehát ez emlék, ez maradjon itt, olyan aranyos volt, lehet újra összejöttök majd (másfél éve élek boldog párkapcsolatban). Ja annyira aranyos volt hogy bármikor megöltem volna magamat amíg vele voltam :D Csak hülye kislány voltam aki nem értékelte annyira önmagát és nem szakított időben.
Ti megtartottátok volna?

Nincs exem, szóval csak következtetni tudok magamat ismerve.
Én valószínűleg fájó szívvel (az elején nyilván) , de kitöröltem/kidobtam volna az összeset. Persze emlék, de az a múltam, és hiába szép mondjuk egy emlék, de jobb ha nem emlékeztet vissza semmi.
Ha meg rossz, akkor végképp. Miért nem mondtad neki, hogy de hát mama van párom tudod.
Egyébként vannak, akik megtartják, arra hivatkozva, hogy az a múltjuk egy része és azt nem kell kitörölni.

Én ha valónban szerettem valakit, a kapcsolat élmény volt amíg tartott, ha el is rontotta az egészet attól még nekem sokat jelent.
Olyanokat nem tartok csak meg, akik nem is maradtak a szivemben de azok kapcsolatban sem jelentettek szinte semmit.

Semmilyen exemtől nem tartottam meg sem fotót, sem más csecsebecsét. Mindig úgy éreztem, nincs rá szükségem, csak a helyet foglalja és felesleges, mert már nem része az életemnek és bőven elég annyira emlékezni rájuk, amennyire az emlékekben megmarad..
Nyilván, ha valami hasznos ajándék lett volna köztük, azt megtartom, pl. egy könyvet nem feltétlenül dobnék ki, csak mert extől kaptam, de nem is ő és a múltunk jutna eszembe, ha a kezembe venném.

Nos; az exek hozzátartoznak az élettörténethez. Megmutatja, hogy a jelenbe milyen úton át jutottál. Az emlékek szimbolizálják a régmúlt tanulságait és jobb napjait.
Szóval jellegtől függő... de nem zárom ki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!