Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer együtt kajáltam az exemmel, de nem direkt, hanem összetalálkoztunk. Jogos, hogy egy ilyen miatt féltékeny a mostani párom?
Szóval a barátnőd munkahelyén találkoztál az exeddel, és együtt kajáltatok az orra előtt?
Nekem már csak ex lennél.
2.
Milyen barátnőd, és mi van ha lány? Akkor együtt lennél vele? Ennyi debilt!
Nekem ez kuka lenne.
Bocs, exszel nem ebédelgetünk nyomós indok nélkül (nyomós indok, ha pl a beosztottja vagy és "megkér", hogy ülj mellé - különben mondjuk kirúgat).
De na... érted.
Nekem meg az ilyen hozzáállás a kuka. Pont van egy exem, akivel felesleges viharos módon váltunk el és egy véletlen felbukkanás által bocsánatot kért. Igazából egyikünk sem volt rossz ember a másikkal. Gondolkodtam, hogy találkoznék vele a környékén. Akár be is ülnénk valahová. Még mielőtt ez megtörtént volna, a párom nagyon lazán állt ehhez. Ő mondta az eset előtt, hogy beszélhetnék vele és semmi gondja nem lenne. Nem azért mondta lazán, mert gondunk volna egymással. Hanem mert megbízunk egymásban. Tudja, hogy semmit sem akarnék tőle. Én is tudom magamról. Ez a normális. Illetve jogosan egoista ebben, hogy ő jobb nála. :D :D Valóban igaz is.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!