Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal még nem tudjuk,hol szilveszterezünk,de ő több célzást is tett arra,hogy nem szeretne menni igazából sehova sem. Mit szeretne igazából?
Együttlét kizárva???? Óóóó, de hát miért? Mi tuti azt fogjuk, ha nem megyünk sehova! Most gondolj bele, üljek le vele és TVzzek, mint nagyanyám?!
Mondjuk lehet kártyázni is, de annak is az lenne a vége, főleg ha vetkőzős pókert játszotok! Vagy lehet iszogatni: egy korty neki, egy korty neked, de annak megint az a vége...Bazz, hát fogalmam sincs! Amúgy hány évesek vagytok?
pedig nekem az az érzésem, hogy szeretkezni szeretne veled. Ugyan mimást.
Tavaly párommal szilvesztereztem kettesben. Szex éppen nem volt, mert megjött a havim, de attól pettingeltünk egy kiadósat. Utána vacsiztunk, boroztunk, tvztünk...valamivel majdcsak elfoglaljátok magatokat.
Hát akkor irány Surány! :) Fedezzétek fel egymás testét, simogassátok egymást, csókolózzatok és vagy megtörténik vagy nem!
off: De mindenképpen védekezzetek, mert nem szeretném meglátni azt a kérdést, hogy: "Barátom belém élvezett, terhes vagyok?" Mert már uncsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!