Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnátok,ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnátok,ha a férjetek összejönne egy szinte tinivel?

Figyelt kérdés
A férjemmel hetedik osztály óta együtt vagyunk,együtt jártunk gimibe,aztán az iskola után együtt költöztünk külföldre ahol a mai napig is élünk. Mindig csak egymásra számíthattunk a nulláról indultunk mára élertük,hogy közös házunk legyen,autók stb. Az utóbbi években megromlott a kapcsolatunk. 1 hónapja közölte,hogy vége,megbeszéltük,hogy ő marad a házban és kifizet,elkoltoztem egy hotelbe,de nagyon drága ezért megkértem,hogy had koltozzek haza ameg nem találok egy albérletet.Azt mondta,hogy ő addig elmegy egy barátjához. Mára beszéltük meg,hogy haza jövök,ez meg is történt,viszont a lépcsőházban összefutottam a szomszéd lánnyal,aki közölte,hogy a férjem egy 20 éves csajjal mászkált,ahogy felmentem a lakásba minden tele volt a hajával.Felhívtam a férjem és azt mondta,hogy sajnálja,de szerelmes lett.Átmentem a szomszéd lányhoz,aki ismeri a csajt se köpni,se nyelni nem tudtam az mellett,hogy megcsalt egy 20 éves,szőke,magas,vékony lánnyal tette ez az onbizalmamat teljesen a kukába dobta. Mi mind a ketten 36 évesek vagyunk.
2023. jan. 9. 11:56
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
32%
19. ÁVO-s házmester nagypapi büszke lenne rád! Finomság.
2023. jan. 9. 16:55
 22/23 anonim ***** válasza:
93%
Lényegtelen,hogy ki az,ha nem jött volna a csaj,jött volna más...Egyébként meg lehet,hogy fél évig tart majd,de lehetnek együtt húsz évig is,semmi jelentősége a te szempontodból.
2023. jan. 9. 20:02
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Mert megjött a pasid esze. "...férjemmel hetedik osztály óta együtt vagyunk,együtt jártunk gimibe,aztán az iskola után együtt költöztünk külföldre ahol a mai napig is élünk. Mindig csak egymásra számíthattunk..." Nem is éltetek!
2023. jan. 9. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!